Zekerheid op rybalke

Als in waterhoudend ontpopte zich dvoe of troe, dan belangrijkste - om gerustheid en afzonderlijk onderlinge beinvloeding te verrichten. Het is onmogelijks worden voor buur en zodoende topit elkander afgepakken. Het is noodzakelijk om vybratsya in het eerst geval te proberen, dan andere en t bij te staan. D. Om alle naar tranquillity te roepen, op te richten ocherednost moet de meeste emotieloze en wedervoer persoon. Het onderpand van het succes slechts erin.

Maar hier is postradavshii of postradavshie ontpopte zich op de ijsje. Naar persoon verliezend bewustzijn, maken kunstmatige ademhaling en de manuele behandeling van het hart. In gemakkelijkere gevallen naar hem zal van vypit verhite thee uitlenen of koffie, dan voorwaarts in hartelijke huisvesting, waar losbranden en kleren veranderen, alsmede akkoord andere bijstand.

Iedere hengelaar-amateur moet de elementaire toelatingen van gevend van eerste hulp op waterhoudend weten. Zeer dikwijls doorbrengt tijdperk dat persoon kan worden geredden, maar ook dikwijls brengt tijdperk door die mensen, okazavshiesya door de toerbeurt, weten niet, hoe dit om te maken. De beschikking van gevend van de bijstand is aangewezen op het gewicht van de toestand postradavshego. Wij willen mogelijke gevallen beschouwen.

Postradavshii in het bewustzijn: Het noodzakelijk om gerust te stellen, om erbij natte kleren af te doen, om nasukho leder, pereodet af te wissen.

Postradavshii zonder het bewustzijn. Maar niet hartslag verliezen, adem: Naar hem voortvloeit te schenken om in nashatyrnyi animo te ademen, om grudnuiu kooi van stesnyaiushchei kleren te bevrijden.

Op postradavshego stopgezete hearted activiteit en adem: Het is allereerst, vocht schrappen van dykhatelnykh van de wegen, voor wat soufflerend wordt op de knietje, put postradavshego op bedro omgebogene voet zo, om hoofd en schouders het werden verzuimd; Dan kuist de mond uitholling van het zand, van de dichtslibben en schepen gaat op ordenend van kunstmatige ademhaling. Door de meeste efficiente methodes van kunstmatige ademhaling worden "mond in de mond" en "mond in de neus" beschouwd. Postradavshego bed, accuraat zaprokinuv naar hem leiden. Kunstmatige ademhaling vervulen door marliu of ander doordringend doek. In de methode "mond in de mond" nietje neus postradavshego, in de methode "mond in de neus" dichte mond. mak Vdykhanie en vydykhanie. Op gelijke tijdperk met kunstmatige ademhaling gedragen zich de manuele behandeling van het hart verrichtend na ieder vdykhaniya 3-4 pressend dichtbij geeft grudnuiu kooi door. In elk geval moet lichaam postradavshego sogret met behulp van embrocation, van de manuele behandeling van het hands en voeten.

En anderse meerdere adviezen.

Komary niet zo reeds dikwijls "vallen" visser aan. Het is niettemin om aaneen faciliteit tegen komarov in elk geval cost te bevangen. Na het het geldend van de hand voortvloeit om met de zeep aan te drijven, anders zo lucht wordt naar ajutage overgeboekt, en vis klevat zal niet worden.

In lichtende zonne weersgesteldheid noodzakelijke nadet donkere bril, om ogen niet ustavali.

Aaneen op rybalku better om gekookt water of refresher te nemen. Kan worden gedronken en rodnikovuiu zuiveren waterhoudend. Het is het is onmogelijk om rechnuiu te drinken of ozernuiu water, erin kan vozbuditeli zheludochno van-alvine en andere ziektes zich ontpoppen. Het is het is onmogelijk om water in de winter van van lunki te slempen. De argumenten van losse vissers ten gunste van de handelswaar kwaliteit van zodanig water en verzekeringen welk zij dronken zijn, en niets ermee geschiedden niet, voortvloeit niet om in ernstig te vernemen, omdat, hoe wordt gesproken, tijdperk accuraat het is niet noodzakelijk.

Iedere hengelaar moet in zelf kleinst mogelijke hoeveelheid medikamentov hebben, als iod, perekis vodoroda, scheidde margantsovka of zijn kristalliki, boracic vazelin, verband, plakmiddel verband en andere.

Boot. Vele vissers nu boten benutten. Vooral breed verbreiden kreeg van de lucht boot. Zij zijn aaneengesloten in de verscheping, handig in de opslag in het thuis voorwaardes. Op gelijke tijdperk ermee moet in staat zijn om te gelden. De niet-inachtneming van de regels van het gebruik kan vroege iznosu boot, en op de tijdperken - en naar de ongevallen leiden tot.

Totdat naduvat maar juist boot verkreeg, noodzakelijk prettig om met ingeslotene ontwikkeling te maken kennis. Het is onmogelijke boot perenakachivat, ze kan zal niet en lopnut weerstaan. Vooral gevaarlijk dit in de zomer van in zonne weersgesteldheid: Van stookte en verbreedde luchte boot kan in klochia rijten. Zelfs niet helemaal nakachannaya boot, als zijn om op de zon toe te laten, kan met betrekking tot deze aanleiding lopnut. Daarvandaan en aan land, en op het water moet opletten, om boot was niet perekachana, en periodieke af te helpen toegeefl zijnen voor lucht. Als boot op wat dat tijdperk niet noodzakelijk, dan moet ervan half van de lucht afhelpen.

Het is noodzakelijke bijstere inktkoker om de karakteristieken van de boot te weten, zijn staande capaciteit en niet overburden. Noodzakelijke om ons en anderman verblijvend met jullie in de boot, spasatelnymi door direct toegankelijk te stijven: Naduvnymi podushkami, door de cirkels, speciale zhiletami en anderen. Vooral voortvloeit te dragen zorg voor de zekerheid van kinderen welk hengelaar neemt aaneen in zeil.

Lovlya vis van de boot de inachtneming vergt van de voorzorgsmaatregels. Moties in zabrasyvanii snastei en vyvazhivanii vissen op de vlakgom, fanernykh of andere onzekere boten moeten vlak zijn, veroorzaken niet kachki. Tvloeit niet suetitsya voor, om overheen door de plank zich te buigen. Rybachit in de boot moet sidya, en als bestaan noodzakelijkheid om ergens toe staand te maken, dan tvloeit om stabiele plaats voor en positie te kiezen, hoewel op de rubberboot niet waarschijnlijk regelen dit om te maken.

Op navigeerbare rivieren en pondages moet strikt de regels volbrengen van zeil met betrekking tot inner vaarwater. Het is bijzonder gevaarlijk om op het anker te worden en om vis op de wereldzee steeg op te vangen. Over het algemeen voortvloeit om drijvend podalshe van sudovykh wegen te gadeslaan, niet kruisen hen en niet rechtbanken benaderen.

Op ruimere waterbekkens gevaarlijk om in de boot in bittere wind te zetelen. De benadering van de storm gevoeld, noodzakelijk onmiddellijk om aan land te zwemmen. Als jullie storm veroverden, dan better gresti aslant golf, voor lateraale golf kan zalit of perevernut boot. Naar hengelaar, zastignutomu in de boot door niet weersgesteldheid, tvloeit om zetsel voor en zelfbestuur te houden. Boot voortvloeit om naar naar dichtstbijzijnde kustlijn te meubileren, maar niet naar abrupt en drassig, en naar zodanig, waarover het het is mogelijk vybratsya. Als bezopasnee afgelegene weg, dan noodzakelijk om voordeel van hen te nemen: Het is better om te verspelen wat dat tijdperk, dan om te wagen. Ok, en als golf nog perevernula boot, niet aanbevolene verslag worden van de zelfbestuur. Volgt zijn vangst op de provender van de boot en om naar dichtstbijzijnde kustlijn te zwemmen. Als zullen vodovorot slaan en zullen voelen die jullie protracts, wijzerplaat in gemakkelijke meere lucht, nyrnite door dieper en het accuraate aandachtsstreepje terzijde van de loop van rivier erop gaan ervan uit.

<< Het is back