Zekerheid op rybalke

In de boot het is onmogelijks te gestoken hekje thema's welk het is mogelijk zijn porezat of prokolot. Het is het is onmogelijks ook om kustlijn zo veel te benaderen, om bilge beroerde onderzeeboot thema's: Stones, van de wortels, van de residuen van het oud ranselt en anderen af. Zelfs zuiveren en quitte bodem voortvloeit niet om te toucheren, alle de meer om boot met betrekking tot kustlijn te slepen. Er kunnen vooruitstekend en niet merkwaardig voor het oog de residuen van de kinkhoorns, glas, bedrading en t zich ontpoppen. P. Namelijk moeten ons oberegat boot van mogelijke prikken of porezov wennen. Op de boot, tijdens lovli alsmede in de verscheping, alsmede in de slaand van huis moet benzine niet kloppen, aardolie, boter, alkalis en andere substanties, bekwaam zijn om te schaden.

Na beeindigen lovli moet door alle middelen boot promyt, louteren van het zand en vuiligheid. Dan in bezwangerde toestand prosushit. Als tijdperk bestaan, dan na prosushki buitenzijde kant stelen kleppen en vrijlating van de boot lucht open. Niettemin bed zijn aan de beurt in chekhol, en laten niet voor een poosje voor dosushki. Dit verhuurt isparitsya naar wat dat boel kondensata welk, doorgaans, wordt naar binnen boot gestapeld. Als aan land geen mogendheid prodelat deze procedures, dan dit noodzakelijk om thuis te maken.

In het tijdvak mezhsezonia boot moet in dorre huisvesting opslaan, podalshe van de verwarming apparata, het is aanbevelenswaardig in razvernutom toestand en nauwelijks in nakachennom toestand. Als ze alsmaar wordt in de verpakking opgeslagen, dan, om met te beginnen, zijn moet toevoegen op welke wijze het is mogelijk svobodnee. En seconde, om op de plooien verscheen niet van de krakken, periodiek boot moet perekladyvat als naar-nieuwe.

Op welke wijze zorgvuldig wij schreven aan niet de boot toe, van timen ze iznashivaetsya. Daarvandaan niet aangeraad gaan van uit, om ze eindelijk mislukt. Boot door de lucht gevullen, noodzakelijk zijn voorzichtig om te examineren. Vernomene gering treshchinki of elk andere verwondingen voortvloeit, niet verschuiven, om te verstellen.

En andere advies. Naar vissers van de lucht boot, het is noodzakelijk om anker te benutten. Maar anker telkens aaneen van huis vozit ongelegen, als zelfs rijden rybalku op eigene machine door. Het aanzienlijke plaatsen leent. Besta zeer eenvoudige uitgang: Voor het anker dichte tas maken. Erin aan land nasypaiut zand of steken Stones en - anker is gereed. Op de beeindiging rybalki soderzhimoe tas laten aan land. En yakornyi koord en tas voegen samen met boot in chekhol toe.

Om voeden op rybalke.

Wat etenswaar producten om aaneen op rybalku te nemen? Zou schijnen, en vraag demurrage, en om het niet moeilijk te beantwoorden aan: Gebruikelijke etenswaar overeenkomstig de smaakvermogens, proclivities, behoeftes en mogelijkheden.

Niettemin hier kan worden naar meerdere adviezen gegeven. Om met te beginnen, op rybalku in odinochku erop gaan ongewoone uit, ine het algemeen zamelt stolko mensen in, hoeveel kunnen vmestit machine. Dikwijls allen van bedrijf neemt aaneen stolko edy, om khvatilo op alle een of anders. Hier is en wordt voor rybalki banket, ja anders, frequent, met vypivkoi gewonnen. Zodoende, zacherkivaiutsya alle die voordelen welk zullen persoon rybalka uitlenen.

Winter dag niet dolog. Als anderse klev actiefs, dan door de porie zal, op welke wijze het proletit verzaken. En leix zamelend, herdenken die verbleven onberoerde veroverde aaneen producten. Maar welke was klev, te fluiten naar volle-waarde voeden tvloeit niet. En te nemen aaneen op winterachtige rybalku moet volle-waarde voeden. Van node door alle middelen termos met de thee of met zwakke koffie. Termos het is aanbevelenswaardig om alle-metallieke te nemen. Na de boring lunok naar de drankje zonder mankeren wordt verlangd. Thee en dorst zullen, en sogreet bevredigen. Terzijde van de thee kunnen worden sandwichen, vruchten, biscuit, spiegeleieren, kaas en anderen genomen. Naar het bed producten het is aanbevelenswaardig van niet in de kranten en niet in polietilenovye kulki, voor het alles pomnetsya, en niet in het glas zandplaaten welk kunnen aanbreken, en in onbuigzaam (maar niet en metaal - ze verzuurt) plastic collo. Als doos laat, dan voor de etenswaar moet erin speciale afdeling onderkennen.

Zaakkundige vissers vrezen niet toegeefl zijnen voor rekening en nemen aaneen kotelki, kruzhki, lepels, vorken, serveten, zout. En rechter binnen de ijsje op speciaal podstavkakh op kleine primusakh - "bumble-bee'en of op tabletkakh dor animo podogrevaiut veroverd aaneen diner en zelfs zal sup en wuhu koken. Dit veel vkusnee, dan canned etenswaar of gebruikelijk sukhomyatka. Maar in elk geval edy noodzakelijk om niet meer en niet kleiner, te nemen dan noodzakelijk. In de zomer van, behalve allemaal, moet skoroportyashchikhsya van de producten mijden.

Niettemin, als in de winter van kan kunn worden ukhi, waarom rybalka zonder het het in de zomer van, zonder zadushevnykh conversaties op de avond bonfire ontbeerd? Succesrijk rybalka, goed bedrijf, van het oor met bonfire - dit gedurende lange tijd zal ter herdenking blijven! Niet, ukhoi te verwaarlozen in geen geval het is onmogelijk! Niettemin whereat het is onmogelijke om en de inachtneming van elementaire sanitari-hygienic regels te verwaarlozen. Ontoereikend provarennaya of prozharennaya vis kan, bijvoorbeeld, leiden tot zarazheniiu persoon door eieren lichinkami diverse glistov welk op de tijdperken binnen grote velen er zijnen op enkel types van vissen. Meestal aan land worden gebesmet die, die razdelyvaet vis. Hands, posudu, alle die soprikasalos met razdelyvaemoi vis, van node zorgvuldig pomyt, voor zelfs in de goed thermisch verwerkend van de vis lichinki kan organizm van het hands, van de lepels, van de waterbekkens slaan. De kennis van mogelijke toevalligheid zarazheniya moet niet aanjagen vrees, want te weten - beduidt te zijn in staat om toevalligheid te stremmen.

Vis - delikatesnyi product. Ervan in het thuis voorwaardes bereiden menigte bliud voor. Op rybalke, vooral kleine-tijdperk, de mogelijkheid van de toebereiding bliud beperkt zich naar meerdere een of anders. Meestal vis branden op droppelende-pan of zal wuhu koken. Rooster vis, porezav ondiepte kusochkami, op podsolnechnom boter. Voor de verbetering van de smaakvermogen, maar juist snyatuiu met droppelende-pannen vis voegen in het waterbekken of kastriuliu en posypaiut tertym door de knoflook toe. Kastriuliu of waterbekken overkapen orde vissen better werd chesnochnym door de lucht geweekt. Door het woord, van bijzondere hebbelijkheden in zharene vissen niet - materie niet geniepig. En hier is toebereiding rybatskoi ukhi - dit als vroeg als kunst.

<< Het is back