Kunstmatig lokt

Voor lovli khishchnykh vissen worden natuurlijke wijze gegolden alsmede kunstmatig lokt: Blesny, mormyshki, mushki en t. D., Die imiteren levend rybok, zhuchkov, mushek. Kunstmatige lokt bekende zo'n grote velen welk erin zonder de moeilijkheid worden verwikkeld niet enkel beginnen naar maar ook zeer wedervoeren hengelaar, alle de meer die vele blesny, mormyshki verschillende titels hebben, hoewel eigenlijk onderscheiden van niet elkaar. Wij willen vertelen leix omstreeks enkel van hen.

Bлecнa

Blesny

Blesna. Met betrekking tot de afmeting en gewicht blesny brengen tijdperk gemakkelijke, middelmaat, zwaar en zeer zwaar door; Met betrekking tot de wedstrijd beschikking in waterhoudend - rouleerde duikend, kolebliushchiesya en ryskaiushchie; Met betrekking tot benaming - voor lovli in otves (met de ijsje en boten) en vprovodku (spinnen, dorozhka). Met betrekking tot de methode van de aanmaak blesny brengen tijdperk door: Shtampovannye, kovanye, litye. En ook vyreznye, ongedeeld, complex, alle-in de , sbornye. mak Blesny van metalen kleuren, van de boom, van de tandvlees, tselluloida, van de plastics, van andere kunststof materielen. Rust odinarnymi, dubbel en driedubbel kriuchkami toe. Wij zullen eigenaardigheden alle blesen niet beschrijven, dit zou ook vele plaatsen bezeten. Het is natuurlijk, in zodanig volop en varieteit blesen niet zo-die is ongedeeld razobratsya erin en om geschikt en "ulovistye" te kiezen. Daarvandaan voortvloeit niet bijzonder naar de beenbreuk zichzelf koppen daarover, wat blesna "ulovistaya", en wat niet. Van de uitoefening geweten die een en gelijk blesna in een waterbekkens het blijkt "ulovistoi", en in andere niet. In amateuristisch gebruik elk de meest khoroshayablesna kan zal niet ulova apporteren. In dat tijdperk geweten van de aankondiging lib gevallen, wanneer op wedervoeren, meestal op experimenterende visser vis wordt op het iets opgevangen: Op toegeruste kriuchkami knoppen, noten en andere thema's. De ervaring van hengelaar en nabliudatelnost erbuit helpen naar hem moet kiezen geschikt willen glinsteren en was in staat om het te benutten.

Kleur blesen, zeker, essentiele rol speelt. Schilderstuk en otdelka blesen moet hoe kan meer exact gerijmd kleurig gamme zijn die rybok welk eten khishchniki in dit waterbekken. Enkel vissers, om te vis bekoren in donkere tijdperk of in mutnoi water, verf blesny door candescent compositie, bijvoorbeeld FK -106. Voor zabrosom hen zasvechivaiut met behulp van fonarika. Tijdsduur svecheniya zodanig blesny - buiten poluchasa. Beheerste strijkend losbranden en vervangen nieuwe een of anders.

Vobлeры

Voblery

Voblery. In recente jaren omstreeks hen steeds meer schrijven en spreken. Vele vissers zijn verslaafd om hen een van beste varianten blesny te beschouwen, voor de zij zeer precies kopieren die of andere rybok of wippend het water van ondiepe knaagdiers. Kleur en vorm worden geselecteerd zodat in blesnenii voblery gedragen in het water hoe eigentijds rybki. maken Voblery ook, net zo het overblijfsel van de blesny, van de meeste diverse materielen. Besta sigaroobraznye of bananoobraznye, bestaan zwevende verdrinkende, namelijk binnen de positie van de rust blijven het vlak wateren aan of vsplyvaiut op het vlak, andere in de beeindiging provodki verdrinken. De laatste tijd modellen scheen, op welk kriuchki vmontirovany in kunstmatig rybku van zachte tandvlees of verend plastic. Vele types voblerov verf camouflerend beneden rybok, dek vodostoikim door de vernis.