Kunstmatig lokt

Otnosyas kritisch te is onnodig naar bewonderende inschattingen voblerov, voortvloeit te bekennen dat vele hun constructie voordelig onderscheiden van ander blesen, door in de eerst plaats de buoyancy. Voblery zijn best lokt in lovle ruim khishchnikov op ruime diepte en op ingewikkelde stadsdelen met zwakke loop of zonder het het. Naar de achterstanden kan worden toegekennen, pozhalui, wat "wedstrijd" vele voblerov zeer capricious, is aangewezen op de snelheid provodki en zelfs van zodanig gering wijziging, hoe zatsepivshayasya gering travinka. Zelfs klein shchuka, zonder de moeilijkheid razdiraet in klochia vlakgom of van zacht plastic voblery.

Moрmышkh

Mormyshki

Mormyshki. Deze bijzondere groepering blesen. Niettegenstaande kleine generaal taxeren, zij podrazdelyaiutsya: Ondiepte, middelmaat en ruim. mak Hen van dunne metaalplaat, van plumbum, smeris, messing, van zilveren, van het glas niet roesten staal en van andere materielen. Kriuchki vpaivaiut verschillend. Mormyshki schijnen te zijn de meeste diversified vormen. "Ulovistost" mormyshki is aangewezen op zijn "wedstrijd". Andere tijdperk okun krab mormyshku in zijn hekje bounces, en meer dikwijls - in ele merkwaardige beweging. Klev gaat van en nabij de bodem, van en nabij de ijsje, en op de middelmaat diepte. Op mormyshki vangen vis en in de zomer van op. Het is doorgaans, op kriuchok nasazhivaiut motylya, oparysha, rucheinika of andere ondiepte waterig en boven-knarste organizmov. Mormyshku gebruik en zonder alle manier van ajutage. Alsdan hengelaar moet erop nahouden, als het waren, door de superieure kunst van provotsirovaniya vissen ("wedstrijd'en mormyshki).

Enkel vissers in de winter respectievelijk succesrijk vervangen motyl door de bef porolona door de lengte 12-13 mm en breedte-1, 5 mm. Bef krasyat anilinovym krasitelem in rode kleur. Het is mogelijk op zhalo kriuchka nasadit kusochki chervyaka.

Tijdens de winter en quitte zomer rybalki combine natuurlijk ajutages met kunstmatige een of anders: Door de kralen, tandvleesen, kembrikom en andere. Op kriuchok ontsteken mormyshki nadevaiut gele kembrik - de beet van de isolatie door de lengte 1 - 1,2 mm van de telefoon of andere doordringende bedrading, op kriuchok donker mormyshki - wit kembrik en t. D.

Kleur of de combinatie van de kleuren selecteren, experimentiruya. Tegen het eind winters als ajutage kunnen gebruikte beet zwart porolona door de waarde met spichechnuiu pet zijn. Is nuttig ook om de kralen van diverse kleuren aan te dienen. In de wedstrijd mormyshki biserinka moet op vrije voeten met betrekking tot tseviu kriuchka en niet soskalzyvat erbij glijden.

Daaruit keer, hoe mormyshki liep alledaagse uitoefening amateur rybolovstva binnen, hen schenen stolko, van zodanig vormen en colorings welk, zouden schijnen, te bekokstoven nieuwigheid is eenvoudig het is onmogelijk. Maar visser in deze materies weet niet van de rust, niet basta. En hier is als vroeg als in rybolovnoi uitoefening scheen mormyshka dvukhkriuchkovaya. Vorm voor de om haar maken respectievelijk verijdelt grootte ongeveer 5kh3kh2, 5 mm en overloop door dunne metaalplaat en plumbum. Kriuchki vpaivaiut zhalom omhoog, razvodyat in de kanten, zo, om zij memoreerden usiki bukashki. Mormyshku krasyat bruine, rode of duister nitrolakom. Tijdens rybalki, wanneer klev noticeably verslapt of ceases, kan worden kleur mormyshki veranderd, obernuv zijn door de beet van de kleur verijdelen van onder de snoepjes. De keuze van de kleuren zeer ruime, tijdperk op de verpakking verhuizingen vandaan van allemaal meerdere secondes, en ulovy verbouwen. Om waar te nemen wat dat directe verhouding met de kleur mormyshki en poklevkoi het is onmogelijk - door de porie klev actief doorgaat mormyshki de meest van niet voorstelbaar colorings.

<< Het is back