Kunstmatig lokt

Kan worden maar meteen in 2-3 lunkakh opgevangen. Voor de beginneling lova of na wiegen in kleve in een van lunok verzuimen udochku met blesnoi. Op willen glinsteren, okun kan, en niet kliunet, maar zijn wedstrijd zonder mankeren zal aandacht khishchnikov veroveren. En als na een poosje te verzaken willen glinsteren op de bodem, en in naburig lunke te beginnen om op mormyshku op te vangen die, doorgaans, onmiddellijk tvloeit poklevka voor. Door zodanig methode andere tijdperk regelt gedurende lange tijd om nabij ons eigen alle kudde te verzwijgen. Zal niet en periodiek podkormka motylem verhoeden.

Иckуcctceнныe mушkh

Kunstmatig mushki

Kunstmatig mushki. Gewetene dat vis gewennen naar het leven in bepaald waterbekken geworden en consumerend gewoonlijk daarvoor provender, altijd met de voorzichtigheid schrijft aan verschijning in waterhoudend eigenaardig voor haar kunstmatig mushek toe en, doorgaans, onbekend provender neemt aarzelend. Het daarvandaan kiest mushek, moet in de rekening nemen, wat bespozvonochnye boventoon voeren in dit waterbekken, naar rivier, plas en zelfs op losse stadsdelen van die of andere waterbekkens. Ruimer succes zal dat hengelaar, op welk ruime pakket diverse kunstmatig mushek verkrijgen. Als van obitateli waterbekkens geweten, dan kunnen vandaan begeven op lovle hebben gelijk. Als onbekend, dan voor de beginneling van rybalki better alles om in waterhoudende tegenwoordigheid dit of vast te stellen die waterig organizmov. Met het dit draaien op uitzicht in de bosschage van kuste waterige begroeiing marlevym sachkom zacherpyvaiut water uit en naar naar de om haar stech geschonken, kennis maken met met gebleven in sachke waterig obitatelyami.

Kunstmatig mushki worden in rybolovnykh winkels verkocht. Vele vissers maken hen zelve. Met het dit uitdraaien op uitzicht voortvloeit om kleine handigheid te verkrijgen.

Zeer betoverend, bijvoorbeeld, als te-eigentijds pronkt lovlya ukleek en andere gering verkhovoi vis op kunstmatige vlinder vislokrylku. Te maken zijn zelve stileert niet van bijzondere arbeid. Moet kriuchok N 2,5 nemen, napayat erop nozhku dunne metaalplaat in de vorm van de kleine druppel en om duister nitrolakom te schilderen. Krylyshki in de vorm van de schroefdraad gesneden erbuit van de zelve doordringend polietilenovoi film en veilig aaneen tonenkimi kolechkami van de capsule van radiotekhnicheskogo bedrading. Annulet wordt met betrekking tot middellang krylyshek gesteld beschikbaar. Dan krylyshki vorm en worden in ander annulet vertrekkend het nabij eerst verzuimd, waartegen verbinden zich naar zwart doordringend woud keet. Het is nu, als prodet zhalo kriuchka beneden de seconde annulet, vislokrylka zal zijn gereed. En om ze maar meteen verdronk niet of terugliep niet ook vertragen, noodzakelijk om afmeting krylyshek te veranderen of om, srezav een gebeten van dunne metaalplaat te verzachten. Precies ook kan worden gefabriceerd "vliegend" mier, whereat op tseve kriuchka moet van napayat drietal olovyannykh blob, van welk, - "briushko" - moet van krupnee andere blobs zijn.

Wij zullen niet op de methodes van de fabricage van andere types kunstmatig mushek uitscheiden met. Hen zijn eindeloze menigte.

<< Het is back