Op welke wijze bekwaamt zich ze, dit bijzonder - van rybatskaya oor?

Belangrijkste voorwaarde welk moet strikt - van het dit observeren om oor was niet gelijkaardig naar rybnyi sup welk bekwaamt zich in stedelijke veldfles of enkel restaurants en heet "rybatskoi ukhoi" of ongedeeld "ukhoi". Toebereiding zodanig rybnogo supa - van ruime deskundigheid moet word niet: Nachistit meerdere kartofelin, om hen in kastriuliu met waterhoudende te gooien, om er homp svezhemorozhenoi treski uit te drukken of bonito, - hier klaar van "het oor" en zijnen. Vele geprobeerd zodanig bliudo. Ja, het misschien als naar de smakelijk. Maar dit nog - niet van het oor. Oor moet worden erbuit-van de -deuren, op bonfire met dymkom gelassen.

Enkel deskundigen in de toebereiding ukhi ertussendoor gooien boiler kartoshku, ui, krapivu, kool, peper, ukrop en anders ergens toe, zelfs groene pruimen of abrikoosen, en whereat vertogen, van die hun oor de meeste smakelijk. En, belangrijkste, sidya aan land op bonfire verbrand maar juist kookte geurig bliudom, vinden het werkelijk exclusief smakelijk en oprecht om vindingrijke kokkin te danken. Maar hier is jullie in nieuw bedrijf, en otvedav ukhi lasten met betrekking tot andere recept, opnieuw bedroegen de conclusie die niets vkusnee tot toe dit niet edal. In dan geheim? Is ongedeeld in wat aan land, op verse luchte alle manier van de etenswaar, van en alle het meere oor, het schijnt smakelijk.

Hier is anderse een recept zeer smakelijk ukhi. Ondiepte rybku disembowel schrappend zhabry, maar, niet doend cheshui, bed in kotelok, overloop door het water, zapravlyaiut kruiden (zout, ui, peper) en zal op zwak vuur tot toe paraatheid (koken wanneer van khrustaliki ogen op de vissen zullen wit) worden. Dit algemeen 10-15 minuten leent. Toen bouillon protsezhivaiut door marliu en, pomeshivaya, vlivaiut er proteine van de kurinogo ei. En wanneer bouillon wordt erbuit gebestreden, moet opnieuw gieten erbuit het in zuiver kotelok sediment op de dag toegelaten.

Eigentijds rybatskaya oor van kleine wijziging regelen op beroemdheid, als in gekregene bouillon om een gebeten van narezannogo aardappels uit te drukken, lavrovyi vel, en door 15 minuten na de beginneling respectievelijk koken - doellatten van gekuiste en vymytoi ruime vis, bijvoorbeeld okunya, sudaka. Dan wuhu opnieuw moeten zwerm worden in gesloten posude gekookt, en door 15 minuten zijn volgt om van het vuur los te branden. In wuhu kunnen kunan bij zodat proeven de schijfen van de citroen en ukrop.

Niettemin bestaan als vroeg als ustoyavshiesya en gebruikt door meeste de recepten van de toebereiding ukhi, incluis onderkende driedubbel. Maar zelfs deze recepten niet door alle middelen om naar zeer reeds strikt te lijmen. Kunst houdt in in die, om benuttend wat regelde om op te vangen en zagotovit, om royementen wuhu te lassen.

De enkele vertogen die voor ukhi betaamt niet alle manier van de vis. Dit niet correct: Betaamt alle manier van, maar door alle middelen vers. Maar better wuhu om van okunkov, ershei, van peskarei en andere "versnapering" vis te koken. Dit rybeshku disembowel, maar cheshuiu losbranden niet, ze zal navar en smaakvermogen uitlenen. Kaviaar, bobbel van en lentochki vet vrijaf in de vis of stak boiler in tweeen in. Naar disembowel vis moet met de voorzichtigheid, om in de verhuizing niet razdavit gal cyste. Het is het is onmogelijks om vis in kipyatok gestoken. Dan van kleiner waterhoudend, van dat oor vkusnee, navaristee. Maar om te koken, natuurlijk, moet stolko, door om alles khvatilo vdovol. Schuim om niet aanbevolene los te branden, ze zelve zal verdwijnen, zodra van het oor zal zijn gereed. Na beeindigen varki vis erbuit nemen, prisalivaiut. Bouillon verhuizing afgezien van vis, zapraviv pertsem, ukropom en door groene ui. Niettemin in de omstandigheden rybalki dit wordt niet altijd verricht. Moet door alle middelen ervaring ons in de rol van kokkin, voor van het oor welk gare zelve, altijd de meeste smakelijk.