Wij waterplas bouwden, wat vis erin vselit

teплhca пруda

Blauwdruk teplitsy-waterplas: 1 - Aluminium verijdelen; 2 - strijkend van polietilenovoi film; 3 - zonnestraalen; 4 - waterig kondensat; 5 - rooster met alimentair otkhodami; 6 - de dampen van het water; 7 - organische mesten

Wordt de een andere zeer nieuwsgierige ervaring van de constructie en de ontginning van priusadebnogo het waterbekken van teplichnoi vorm, en meer exact, van volledige economie op basis van waterbekken door het plein van het alles door 20 m2 en diepte omstreeks 0.3 m gegeven. Overheen het waterbekken op gemakkelijk van hout karkas door de diameter 5 m ruk polietilenovyi koepeltent. Beneden de koepeltent verbouwen tomaty, ogurtsy, pompoen en andere grostes. Hier ligt elektrische opheldering voor de herfst en winter sumerechnogo tijdperk vast. In hartelijke tijdperk brink beplanting winst noodzakelijk ontsteken van de zon welk bijstere inktkoker doorplaatsingen film. Voor de verbetering van de toelating van de zonnestraalen op de noord kant koepeltenten zijn bolstered boven de werkbladen van het aluminium verijdelen welk accepteren straalen en waterplas bespiegelen van en ovoshchnye cultuur welk ontwikkelt aanvullende obogrev en opheldering. Wanneer ab extrae temperatuur van de lucht, willen zeggen, plus 7°C, daarbinnen teplitsy plus 24°C. Verdampt water kondensiruetsya en stekaet met betrekking tot de inner muur van de koepeltent op de bedden met de grostes. De logementhouder van de waterplas razvodit gering rybku - somika-pimeloda. Bikt rybka waterige begroeiing en de provender van dierlijke oorsprong. Overheen de waterplas ligt metalliek resheto vast, waarover steken diverse alimentair otkhody. Alsmaar proliferated erin lichinki vliegt drop skvoz rooster in het water en geworden door waard provender voor de vissen. Aan land ligt waterplas de pomp, prokachivaiushchii water door speciaal filter bemand met de ondiepte plastic blobs vast. Filter water kuist van de producten zhiznedeyatelnosti van de vissen. Erin dikker ontwikkelen verwekker die bekeerling otkhody in oplosbaar in het water brine stikstof, waard mineraal mesten. Sediment van het filter periodiek winnen en komen in de voedingsbodem beneden de grostes binnen. Door de stikstof, opnieuw terugkomsten in de waterplas bevorderende de ontwikkeling van de algen - provenders voor somika verrijkt.

Deze voorbeelden welsprekend spreken ten gunste van construerend van ondergeschikte waterplassen. Wij willen leiden anderse meerdere adviezen welk konden op eerst porien helpen die, die besliste obzavestis door de waterplas.

Pруd пoctрeнный c ocрage

Waterplas postrennyi in ovrage

Plaats voor construerend van de waterplas door de ondernemingen als ondergeschikte economie of door sadovo-ogorodnymi cooperatives eigenlijk gaat niet. Zijn gebruikt, belangrijkste, niet toepasbaar voor het land landelijke economie: Zakustarennye onderleggers en ovragi, loopbanen, andere neudobia. Waterplas Constructie in wat-nibud loopbaan of ovrage vergt kleinere uitgaven en zuinig elk meer voordelig. Het is hier slechts noodzakelijk om stichting te plannen en in het een aantal van de gevallen om dam te bouwen. Maar kunnen weg zijn en op elk meere arbeidsintensieve werken, willen zeggen, ryt kotlovan of om van otsypku bedijking met betrekking tot alle perimetru waterplas te maken.

<< Het is back