Wij waterplas bouwden, wat vis erin vselit

Het aannemersbedrijf van de waterplas moet tegenwoordigheid arenaceous niet beangstigen, van izvestnyakovykh of andere filtriruiushchikh voedingsbodems, door welk water kan weg vandaan in land. In zodanig gevallen het zal noodzakelijk om met de deskundigen te consulteren en om op de dag overeenkomstige ukrepitelnye werken uit te voeren. Voor zapolneniem waterplas door het water bodem het louteren van de begroeiing, van postoronnikh thema's, van de stones, van garbage, gedrag planning.

Vodocbрoc c bokocыm cлhcom

Vodosbros met de zijdelings slivom: 1 - slivnoi dorpel; 2 - slivnoi kanaliseren; 3 - invoer ogolovok; 4 - podvodyashchii kanaliseren; 5 - nagornaya dakgoot; 6 - spuskovaya tabakspijp; 7 - slivnoi helling; 8 - losse muren; 9 - basis rybozashchitnogo utroistva; 10 - dammen; 11 - doen of sifonnyi vodospusk aan

De dam better van allemaal om dat plaats ovraga, in te bouwen waarin het elk meer smal, en hellingen elk meer steil. Dam misschien zemlyanoi of beton dat wil vereiste, natuurlijk, van ruimere uitgaven. Voor de afstamming van het water of verstrijken livnevykh en pavodkovykh wateren noodzakelijk om vodosbrosy te maken. Hoe dit doen, hoe te bouwen waterplas - achter de consultatie op deze rekening het is mogelijk in toepassing brengen in onder rybkhoz, naar de deskundigen-melioratoram. Deze werkwijzen in het detail worden beschreven in tekst-beeekt, en wij erop om wil niet uit te scheiden met. Wij willen spreken leix meerdere kandidatenlijsten uit.

Als hierine roep van aankomende waterplas bevinden zich zhivotnovodcheskie landgoederen, ondernemingen gebruikt door waterhoudend voor technische noodzakelijkheden, of velden, intensief vergastten gerbitsidami of andere khimikatami die het is aanbevelenswaardig om na te denken die, om vergiftigende substanties samen met livnevymi en andere afvalwater niet waterplas klopte. Met het dit draaien op uitzicht van node in de top van de waterplas vykopat kotlovan-vodootstoinik uit, waar wil stekat deze wateren, alsmede - kanalen of speciale drenazhnye apparaten, berushchie de begonnen in de top van de waterplas en beeindigd achter de waterplas, onderaan dam. Deze obkhodnye kanalen moeten worden zo gebouwd, om water, stekaiushchaya met de hellingen, niet waterplas klopte.

Voor de constructie van de gering priusadebnogo de waterplas van de uitgaven wil wordt verreweg kleiner, genodigd hebben dan voor collectieve. Als terzijde van de kookgelegenheid tuin bestaan neudobia, ongebruikt in economische doelen pustyr die er het is mogelijk door excavator vyryt kotlovan voor zapolneniya water. Dit waterbekken van misschien ingewikkelde benaming: Voor dorashchivaniya of de voortplanting van vissen; In esthetische doelen; Voor de voortplanting gusei, utok; Voor de voortplanting nutrii; Poliva kookgelegenheid tuin.

Als van land drassig of pereuvlazhnennye, dan water in het waterbekken zavozit geen behoefte, ze zal van de voedingsbodem en de muren van de waterplas alsdan oblitsovyvat geen behoefte gedragen. Waarheid, ervaring zal merken latere - wil moet Bask of niet maken. Als de waterspiegel zal veranderlijke en te zakken zo veel dat waterplas kan vysokhnut en vis erin verongeluken die, natuurlijk, het moet oblitsevat, bed op de bodem film of ander materieel.

Hacoc koлoнka

Pomp pilaar met boven-geknarste verkaveling: 1 - van shtok zuiger; 2 - klep; 3 - zuiger; 4 - otmostka; 5 - klep; 6 - obsadnaya tabakspijp; 7 - absorberende tabakspijp

<< Het is back