Wij waterplas bouwden, wat vis erin vselit

Better alles, natuurlijk, om waterplas in de hoofdstad uitvoering met beton te maken of bepantseerde betonnene muren en bodem. Zodanig waterplas is door misschien echte kunststuk. Naar hem kan imparted elk vorm, elk profiel, met uglubleniyami, door de trees, melyami, ondergrondse nishami en t zijn. D. Alles is aangewezen op de plaats van de schikking van de waterplas, van andere voorwaardes en de smaakvermogen van eigener. Echter in elk geval het moet door gebruikelijke dakgoot niet schouwen. Zelfs als waterplas zal slechts gebruikt in economische doelen, zull willen zeggen, om erin dobberde utki, en water duurde poliv kookgelegenheid tuin voort die en alsdan het moet worden volledig nou geordend en groomed. In winterachtig timen waterplas het is mogelijk uteplyat, dichtbij, obogrevat.

Better alles om waterbekken met de stadsdelen van verschillende diepte te maken. Op ondiepe stadsdelen better progrevaetsya water, better ontwikkelt dierentuin - en fitoplankton wezen natuurlijke wijze provender voor de vissen. Verschillende vissen zullen drijvend op verschillende dieptes gadeslaan, verschillende waterige planten ook zullen verschillende dieptes uitkiezen.

Staнgocый нacoc

Shtangovyi pompen in obsadnoi tabakspijp op: 1 - versperren; 2 - vodopodemnaya tabakspijp; 3 - klep; 4 - zuiger; 5 - klep

Planten worden neergestreken in de voedingsbodem welk is bedded op terrasnykh uglubleniyakh of in speciale containers liepen op de bodem terug. Terrassen bestempelden als voor de daling van waterige planten, zijn maakten ook niet, op welke wijze rechtbank, en worden beton bortikami ingelijst, om land niet razmyvalas en liep niet op lagere trees of bodem terug.

De afmeting van de waterplas in het thuis voorwaardes zijn aangewezen op de tegenwoordigheid van de plaats en andere voorwaardes. Als om van de voortplanting of dorashchivanii vissen, dan voldoende waterplas door de grootte in tien vierkante meteren te spreken. In intensieve technologie van zodanig plein kan worden blijje de goede "oogst" van de vis welk khvatit niet enkel voor het gezin tafel afgedaan maar ook onderdeel zijn kan worden geactualiseerd.

Naar wat vis om voorkeur te geven.

Selecterende vissen voor vseleniya en voortplanting, voortvloeit, allereerst, om in de rekening dat omstandigheid welk enkel van hen neprikhotlivy, bijvoorbeeld, karas, karper, lin en andere te nemen. Een daarvan bevolken pridonnykh de strata van het water - karas, lin, viun, golets. Ander - in de oppere en middelmaat strata van het water - verkhovka, plotva, taran, krasnoperka. Daarvandaan in de keuze van de vissen moeten beschikbare voorwaardes voortkomen uit en kormovoi steunpunt welk jullie kunnen voor de vissen ontwikkelen. En seconde, moet door die geleiden, leven welk en constructie opvoeding elk meere alles worden gestudeerd. Het is derd, voortvloeit om in de rekening te nemen, van wat vissen gemakkelijker van allemaal om in deze ligging voor de daling in de waterplas te verkrijgen. Het is begeleidend, in behalf van de belangstelling kan worden in de waterplas van beplant en dat vist die weinig worden gestudeerd, voor hen het is mogelijke zal, poznavat hun "beschikking" en vereisten observeren. Op gelijke tijdperk koe-wat voorwaardes alle gelijk om in de rekening noodzakelijk te nemen. Zachem, bijvoorbeeld, om extremes voort te duren en vselyat belugu welk voor de dolguiu leven kan de lengte van 5 versmaaten en gewichten - tot toe een Ton bereiken? Het is alle de meer, van die malkov deze vis zal niet vernemen, ze resideert op de boord van de verdwijning en op zijn lov wordt compleet verbod toegebracht. Dit betr en naar van je welste aantal van andere vissen, als, willen zeggen, kaluga, osetr, sevriuga, breeuwen, zalm en enkel andere.

<< Het is back