Populaire tekens omstreeks de weersgesteldheid

Levende barometers. Wordt vernomen die verschillende vissen in verschillende tijdperk gedragen verschillend. Het is zo, som, doorgaans, liefhebt diep plaatsen en grachten. Niettemin voor nenastem het, net zo viun, dikwijls opstijgenen naar het vlak van het water, en toen het kan worden gezien. Het is misschien, namelijk dit povadki ruime gebaard duister khishchnikov en genereerde in oude tijdperken poveria omstreeks de in het water levend een of anders.

Alvorens regen en onweersbuien op de insecten van vochtige lucht tyazheleiut vleugels, daarvandaan vliegen zij laagte boven het water. Op het moment ukleiki en andere verkhovaya vis vyprygivaiut van het water. Bryzgi sbivaiut insecten, en zij geworden door de mijnbouw van de vissen.

Het weer zwenk kan worden vastgesteld en met betrekking tot akvariumnym rybkam. Als zij dobberen e de zelve vlak van het water, beduidt, het wordt nenaste verwacht. En als zij scharrelen op de dag in het zand - zullen handelswaar weersgesteldheid, handelswaar rybalka.

Met betrekking tot het gedrag van dozhdevykh wurmen ook kan worden weersgesteldheid vastgesteld. Voor de onweersbuien of nenastem zij beginnen izvivatsya en chut hetzij niet vyprygivat van banok. Zodra onweersbuien zullen doorbrengen, wurmen opnieuw worden kalm.

Te zijn nenastiu naar of handelswaar weersgesteldheid naar wedervoer hengelaar kan bomen, bosje, grassen aandrijven. Vele, bijvoorbeeld, trof nizenkuiu travku - zvezdchatku die sedert de voorjaar tot toe herfst tsvetet door kleine witte asterisken aan. Dit travku anderse naam mokritsei, voor ze zelfs in zonne weersgesteldheid brengt tijdperk vochtig door. Als dit travka tot toe negen uur morgen zal niet getild worden en bloemen zijn zullen niet aangekondigd worden, voortvloeit om regen te verwachten. Goede sinoptikom is en winde veld. Alvorens regen het dicht sluit belo-rose tsvetochki, van en op de vooravonden zonne dag zelfs in pasmurnuiu weersgesteldheid door alle middelen zal hen aankondigen. Gewetene alle rode klaver voor bestormen gelijkheden de stebel rechtopstaand. En hier is fialka alvorens onweersbuien bandes, laagte buigend land. Op sukhodolnykh polyanakh en heuvels altijd healthily draagt de meteorologic aanwending zayachia kool. Als ze op de avond sluit niet de rose of rood lepestki - beduidt, door de morgen zal regen rijden. Gesloten door de avond lepestki zayachei kolen - de voorteken van de handelswaar weersgesteldheid.

Hier in hoe gedragen andere leven barometers voorspellende weersgesteldheid.

Handelswaar weersgesteldheid.Moshki en komary door de avond viutsya door de colonne - naar de handelswaar weersgesteldheid. Vspleski vissen door de dag en avond - paardenstal weersgesteldheid zonder sediments. Zhavoronki zweven in de lucht en zvonko zingen - naar de handelswaar weersgesteldheid zonder sediments. Chaiki zitten omlaag op waterhoudend - voor de bedaard weersgesteldheid. Als tijdens regen beginnen om vogelstand te zingen, en chaiki zitten omlaag op waterhoudende - regen eerstdaags zal uitscheiden met, zal handelswaar weersgesteldheid komen. Door de avond lastochki vliegen hoog - om expliciete weersgesteldheid te stallen. Als rond de middelmaat van De juli kukushka continueert kukovat, zomer zal handelswaar en dolgoe. Doves razvorkovalis - naar de warmte. Vogelstand zitten omlaag op het loof van de bomen - naar de warmte.

Dooi. Bullfinch beneden het venster raspelsya - om te dooien. Verwacht dooi, als tijdens de vrieskou van de proteine overgaven duplo en stamt van de boom af.

Regen. Kuvshinka dichtbegroeiden - te zijn om te regenen. Klen "plachet"-' om te regenen. Bloemen verkondigen sterke lucht - om te regenen. Het is sterker, dan algemene, rieken Acacia en zhasmin, levkoi en petuniya, overheen hen vetsya de menigte van de insecten - om te regenen.

Avond dauw niet prosykhaet - te zijn naar de onweersbuien. Komary bijten alle dag - regen te continueerde. Bloed-scheuten schijnen aan land - regen te continueerden. Galki en vorony zal joelen - om te regenen. Vroeg door de morgen niet hoorbaar zhavoronka - om te regenen. Vorobi baden in de stof afnemen - te zijn om te regenen.

Nenaste. Woud blusters zonder vetra - naar onzekere weersgesteldheid. Bloemen malvy, nogotkov, gehuld lepestki, waren vooringenomen en budto uvyali - naar nenastiu. Hond valyaetsya in de sneeuw - naar viuge. Lastochki laagte vliegen boven waterhoudend - om en vetru te regenen. Woud pritikh - te zijn naar de onweersbuien.

Vrieskou. Kat werd klubkom - naar de vrieskou gedraaid. Gusi gonorro door de vleugels, brengen beneden ons eigen een voet - naar de vrieskou op. Vorona verbergt snater beneden de vleugel - naar stuzhe.