De ajutages van dierlijke oorsprong

Ctрekoзa h ee лhhhнka

Draak-vliegen en zijn lichinka

Lichinka draak-vliegt. Levens in slaboprotochnykh waterbekkens, plassen, waterplassen. Zamel sachkom gedragende hen met betrekking tot de onderzeeboot delen van planten in. Over het algemeen in de winter van en in de zomer van in waterige planten en hun wortels altijd kan worden behoorlijk wat diverse waterig organizmov gevonden. Opslag dobytykh lichinok in de zandplaaten, dikwijls veranderend water. Nasazhivaiut, prokalyvaya bedeken en verbergend kriuchok in tulovishche. Draak-vliegen gebruik in lovle nakhlystovymi udochkami. Zijn nasazhivaiut beneden de vleugels op de zelve tulovishcha. Worden ruime karpovye vissen opgevangen, worden geslagen en khishchnye.

Padeнka h ee лhhhнka

Padenka en zijn lichinka

Podenka en lichinka podenki. Obitaet op het waterbekken dag op waterige planten en hun residuen, alsmede in argillaceous dag en over het algemeen in de firma voedingsbodem van kuste bodem, in de nertsen. Deze nertsen zijn bijstere inktkoker uitstekend. Verschaf lichinki sachkom, cherpakom of met behulp van lopaty. Vykapyvaya de doellatten van de klei, razlamyvaiut hen en zetsel lichinki.

In zuiver water met de voorzichtigheid, om zijn van niet zamutit, brengen Stones op of andere thema's en zamelen ermee lichinok in. Op het lagere kant van de stones altijd kan worden behoorlijk wat diverse waterig obitatelei, totaliter toepasbaar voor ajutages gevonden. Opslag lichinki in de zandplaaten met zuiver zand of water welk dikwijls wijziging, alsmede in kusochkakh vochtig doek. Nasazhivaiut door de pet en tulovishche. Verschillende vis Wordt opgevangen. Zelve podenka - zachte odnodnevnoe insect - ook misschien gebruikt als ajutage op de ondiepte kriuchok.

<< Het is back