De ajutages van dierlijke oorsprong

Bokoплac

Bokoplav

Rachki-bokoplavy. Hen anderse naam mormyshem. Behoud drijvende zij op de kustlijnen, tussen de begroeiing en Stones. Alle overheen de plaats treffen in natuurlijke waterbekkens, alsmede - in vele ruimere waterplassen. Vang hen marlevym of andere melkoyacheistym sachkom, zagrebaya vochtig ruim zand-rakushechnik nabij de kustlijn, alsmede tussen Stones, obrosshimi shelkovistymi algen op. Te verschaffen rachkov het is mogelijk op de bodem, verzaakt waarin zij obitaiut, van snop stro, kartofelnuiu botvu, krupnoyacheistye roosters met silosom, vetki van jucy planten. In de winter van door vierentwintig uren, en in de zomer van anders sneller dit snopy dik worden rachkami gekoloniseerd. Snopy slepen erbuit en stryakhivaiut rachkov op podstilku. In de zomer van rachkov zamelen ook in kust tine in.

In de winter van mormyshv de zoeken van de zuurstof opstijgenen naar de ijsje en obleplivaet het van lager kant. Op het moment wordt het door de gemakkelijke mijnbouw van de vissen. Enkel vissers zagotavlivaiut mormysh sedert de herfst op winterachtig. Ruim er in glazene zandplaaten mee het water welk dagblad veranderen. Op de bodem banok steken doellatten penoplasta met plumbum lading - met betrekking tot het rachki liefde polzat. Omdat rachok bikt plantaardige residuen die het podkarmlivaiut gering kusochkami waterige begroeiing, gering kusochkami vissen. Rachki-bokoplavy - erg goed ajutage voor de zelve diverse vis khishchnoi alsmede pacific. In de ajutage van hen op kriuchok, hoe, begeleidend, en totaliter andere gevallen, noodzakelijke bepaalde handigheid. Nasazhivaiut met de voorzichtigheid, als niet te om gewrichten te rukken.

Moлюckh

Moliuski

Weekdieren - dit bivalve rakushki, media, polzaiushchie met betrekking tot waterige planten sliznyaki en t. D. Voor ajutages benutten alle types presnovodnykh weekdieren. Sla hen in de zandplaaten met waterhoudend op. Nasazhivaiut kusochkami. Als ajutages gebruik ook ulitok zamelde in pereleskakh, op polyanakh in rosnoi gras of in bush in. Worden som, karper, burbot, brasem, kanalnyi somik, zwarte Amoer, okun, andere vissen opgevangen.

<< Het is back