De ajutages van dierlijke oorsprong

Kankerachtig sheika. Vele vissers taxeren als ajutage louterden sheiki en kleshni kankeren. Diverse ruime vis Wordt opgevangen. De kanker vlees gebruik en rauw, en kookte. Middelmaat en kleine kanker plant op kriuchok whol schrappende hekje konchik neus, kleshni, lapki en khvostovoi plavnik. Behalve khishchnykh vissen op zodanig ajutage worden sazan, yaz, brasem, zwarte Amoer geslagen. Op de tijdperken in de winkels worden svezhemorozhenye marinier krevetki verkocht. Dit ook uitstekend ajutage.

Bloed-scheuten - een van best ajutages voor lovli okunei, van golavlei en andere vis. Verschaf algemeen beneden de stones. Het is mogelijk vroeg door de morgen of avond activeren zoom de beet bewatert van het vlees of vissen, en bloed-scheuten zullen, pochuyav mijnbouw verschijnen. Nasazhivaiut door de prik kriuchka door beide beeindigen, anders zo bloed-scheut, izvivayas, wordt bemoeilijkt. Er is in staat onmogelijk kriuchok bloed-scheut om op de bodem te verzaken, dichtbij om aan te plant of andere thema's - ze prisosetsya, pritaitsya, zal onmerkbaar voor de vis worden of wil maken zashchep. Kan worden vis en op kusochki bloed-scheuten opgevangen.

Лhhhнka mhнogh

Lichinka minogi

Lichinka minogi, of peskoroika. Gedragingen manier van leven bestelden. Liefdes zuiveren protochnuiu water en arenaceous bodem. Te vinden zijn het is mogelijk in wassend van het zand en dichtslibben in de achterbuurten en achterbuurten, in nanosakh dichtslibben op de kustlijnen, in de bosschage van waterige begroeiing. Te verschaffen lichinku het is mogelijk het hele jaar. Lichaam lichinki okrugloe, bereikt lengte 20 cm. Maar op deze vis zelden kliuet, better om gering lichinku te nemen. Om van node in posude met ondiepe openingen begiftigd in waterhoudend op te slaan. Nasazhivaiut verzuimend kriuchok door de openingen nabij de pet of tseplyaya voor spinku, hoe malka. Snasti met ajutage peskoroiki nu en dan poshevelivaiut, podtyagivaya aan land, voor ze richt zich zarytsya in de dichtslibben. Wordt som, burbot, sudak, golavl, okun en andere vissen opgevangen.

Vlees is dierlijk. Kusochki het vlees van vogel, vissen presnovodnoi of marinier morozhenoi, kusochki gemakkelijk, gebruik bakte voor lovli soma, burbot, van andere khishchnykh vissen.

Chняя mухa h ee лhhhнka

Blauw vliegen en zijn lichinka

Oparysh - dit lichinka vliegen. In de zomer respectievelijk te krijgen oparysha is blij zonder de moeilijkheid. Het is noodzakelijk om kusochki vissen te nemen, van het vlees, bakten of gemakkelijk en in de doos met de bodem van melkoyacheistoi rooster om op straat, en in stedelijke voorwaardes - op podokonnik te exposeren. Het is later, vliegt zal op de producten van ei verschuiven. Volgende doos ingestellen op andere doos met opilkami, peresypannymi tvorogom. In de werkwijze van podrastaniya lichinki provalivaiutsya in lagere doos, waarin hen en zamelen. Kan worden beneden eerst twee doos andere doos met opilkami ingestellen. Alsdan tweede - middelmaat doos - ook moet cancellated bodem hebben. Oparyshi, svalivshis van oppere doos, snel op hel zaryvaiutsya in opilki en eerlang wipen lagere doos aan. maken En anders. Waarna, hoe worden lichinki uitgevoerd, hen inzamelen, bijwijlen verzuimen door opilki met betrekking tot vysheopisannomu methode. Na hen houden in winderige plaats, periodiek podkarmlivaya tvorogom.

<< Het is back