De ajutages van dierlijke oorsprong

Vhcлokрылka h ee лhhhнka

Vislokrylka en zijn lichinka

Op diverse bomen dikwijls kan worden gezien povisshie op spinneweben svernutye in trubochku loof. Als om vel aan te kondigen, er wordt ontdekken zeer verhuizend chervyachok door de grootte 10-15 mm. Dit listovertka, ze veroorzaakt naar de bomen afbreuk. Zamel listovertok in, zij zijn uitstekend ajutage voor de zelve diverse vis.

Medcedka

Medvedko

Medvedka - ruime edacious insect, obitaiushchee in vochtige voedingsbodems, in callows en kuste plaatsen, alsmede in bijstere inktkoker unavozhennoi het land van de tuinen en kookgelegenheid tuinen. Brengt ruime afbreuk, podgryzaya de wortels van culturele planten. Gedragingen avond manier van leven. Door de dag het is mogelijk vykapyvat of verschafen lopen het water van het nerts over. Op de avond zijn bekoort de lantaarn hel. Nasazhivat op kriuchok moet door de pet, hoe chulok, of voor tulovishche beneden krylyshki. Op medvedku wordt som, ruime karper, andere ruime vis opgevangen.

Maйckhй fуk h ego лhhhнka

Mag tor en het lichinka

Lichinka Mag zhukaimeet kleine bruine pet en gelig lichaam. Het is mogelijk nakopat in de barak-yard mest of in de tuinen en kookgelegenheid tuinen (Mogen is een beginneling van Juni). Wordt lin, brasem, karper opgevangen.

<< Het is back