De ajutages van dierlijke oorsprong

Лhhhнka fуka уcaha

Lichinka tor usacha

Lichinka de tor van-koroeda - ruime rozovatogo kleur chervyak. Obitaet beneden de dop van de bomen, in pnyakh of oud berezovykh brandhout. Wordt karper, lin, brasem, andere vissen opgevangen.

In enkel boeken zal gelden als de ajutage van lesnogo mier en het ei. Niet tvloeien hieraan advies voor! Rode lesnoi mier resideert beneden de bescherming persoon: Het is een gegrond er toevoegsel in de slag mee lesnymi schadelijke dieren. Daarvandaan oberegaite miers, niet te gronde richten anthills.

In de natuur, terzijde van miers, de enorme hoeveelheid bestaat van nuttige insecten en bijna alle zij kunnen gebruikte daarover etappe van de ontwikkeling zijn als ajutage in lovle vis, alle de meer die aan land hengelaar in deze vragen niemand beheerst zich niet. Naar daarvandaan iedere hengelaar noodzakelijk om de biologic natuur van de diverse types van insecten te weten en om nuttig te beheersen, van schadelijke insecten te onderkennen. Deze wil gekomen boven facultatief naar zagotovke insecten en hen lichinok voor ajutage en niet enkel niet benadelen natuur maar ook om instandhouding van en priumnozheniiu zijn rijkdom bij te dragen.

<< Het is back