Okolovodnye vogelstand

Met de vogelstand in the nation is verknocht is aanzienlijk van de volksoverleveringen en poverii. Zij zijn de helden van vele geest-relaasen. Hen gezangen zijn gewijd aan. Op vele naties, bijvoorbeeld, bytuet povere die aisty, poselivshis overheen huizen bekapen, dragen mensen geluk aan. IN De moldavie zelfs bestaan volksoverlevering verbonden aan heroisch verleden toestanden. In een van fortesses Turkse troepen werden onze voiny omcirkeld. Hen wachtten hongerige dood af. En gehoosde erbuit hen... Aisty. Zij apporteerden in de snaters in gesteund buiten fortess grozdia vinograda. Voiny nabralis machten en, uiteindelijk, overwonnen turok.

Vogelstand niet enkel in de volksoverleveringen, correct, legen persoon voor. Zij een van eerst beest waren odomashneny en temden. Wilde vogelstand, in ruimere afmeting van het nummer vodoplavaiushchikh en bolotnykh, zijn de jacht maken op object. Andere zijn thema vsemernoi lijfwacht. Naar daarvandaan iedere culturele persoon, en toespraak in dit geval gaat vissers om, noodzakelijke bijstere inktkoker om leven, mestoobitanii en de rollen van de vogelstand in omringende ons wereld te weten over.

Vogelstand die koppelen het leven maar meteen met het water, groot gedeelte, met betrekking tot hun aspectual compositie alsmede met betrekking tot boel. Het is bijvoorbeeld, slechts naar otstrelu wordt elk meere 30 gedeputeerdeen van de meeste diverse types bolotnykh en vodoplavaiushchikh vogelstand geautoriseerd. Voor jaar in land met betrekking tot enkel deze jagers wordt omstreeks 30 mln verstrokken. Vodoplavaiushchikh vogelstand. En niet daarvandaan hetzij vele mensen beoordelen omstreeks de vogelstand meestal namelijk van consument gezichtspunt?

Kряkca

Kryakva

Kryakva. Tussen vodoplavaiushchikh vogelstand naar vissers, pozhalui, meere andere wordt kryakva kennismaakt. Dit - de meest ruim wild utka. Gewicht zijn kan polutora-twee kilogrammen presteren. Poselyaetsya ze op de meeste verschillende waterbekkens. Kiezen doof, zarosshie door de waterige begroeiing van stemen. Hoewel in recente jaren dikwijls worden gevallen gnezdovaniya kryakvy in de meeste onverwachte plaatsen aangetekend: In het oud nesten van andere vogelstand, duplakh, puinhopen van en naplyvakh oud rieten, diverse vetok. Kryakva duikt niet, daarvandaan wordt op melkovodnykh plesakh, zarosshikh door waterige begroeiing gevoed.

Xomga

Chomga

Interessante vogelstand peganki, chomga, seroshchekaya, chernosheinaya, of ushastaya en gering. De nesten van hen veerkrachtig, worden van de wortels en steblei otmershikh planten gebouwd. Leggende bestaaatt uit drie-zes eieren. Allemaal peganki eten waterig organizmami: Door de insecten, rachkami, door weekdieren. Leix slechts op chomgi op eerst plaats in ratsione vissen. Gewicht chomgi presteert polutora kilogrammen.