Okolovodnye vogelstand

Ceрaя уtka

Grijs utka

Etende vissen, vogelstand-ikhtiofagi, natuurlijk, in elk afmeting afbreuk rybovodstvu. Maar het is onmogelijks nemen niet in de rekening dat meerderheid van hen ine het algemeen vangst ziek, van snulykh of malotsennykh vissen volbrengende daarmede de rol van personen helpen. Vogelstand naar een sommige uitgebreidheid ook doen rasseleniem vissen met betrekking tot waterbekkens. Vrijelijk dobberend in het water de kaviaar van de vissen klemt veders vast en lapkam utok en wordt door hen op andere waterbekkens overgeboekt. Het deel van deze kaviaar verblijf levensvatbaar, en ervan worden malki uitgevoerd. Door ongeveer zelfde afbeelding van vodoplavaiushchie vogel de zaden circuleren van planten en waterig organizmy.

Лыcухa

Lysukha

Deze lijnen worden niet uitgeschreven om te schenken naar vermoeiende informatie over vogelstand, en om te merken die in de natuur alles vzaimosvyazano en die als wij zullen niet voorzichtig toeschrijven aan omringende ons naar fauna, toen natuur strikt ergens toe zal verspelen, in ergens toe verreweg zal bednee worden.

Om van voorzichtige houding naar vodoplavaiushchim vogelstand, begeleidend, net zo naar alle vogelstand, noodzakelijk te spreken. Is ongedeeld noodzakelijk! Nu op land alles kleinere en kleinere verblijf van de plaatsen, waarin vogelstand in de zekerheid kon selitsya, vinden zichzelf etenswaar, om leven naar de nageslacht te geven. Tal van hen nyne zetelen op de boord van complete verdwijning. De enkele vandaar worden beneden de toestand lijfwacht en afgezeken in Rood boek genomen.

<< Het is back