Okolovodnye vogelstand

Xhрok

Chirok

Dit vodoplavaiushchie vogel: Kazarka krasnozobaya, gus duister, krokhal cheshuichatyi, peganka khokhlataya, kazarka beloshchekaya, gus-sukhonos, gus-beloshei, chirok-pilletje, mandarinka, savka. Het is tevens, op acht types van andere vogelstand bejagen ook praktisch alle overheen de plaats wordt verboden: Lebed-klikun, lebed-shipun, gus wit, en ook - kazarka duister, gaga gebruikelijk, gaga - grebenushka, gaga ochkovaya, gaga gering.

Caпля

Tsaplya

Wij moeten vsyacheski oberegat okolovodnykh alsmede over het algemeen alle vogelstand, poosje niet enkel daarvandaan die zij dragen naar ons esthetisch genoegen, maar ook baseerde zich beslissende generaal, van het globale probleem van de natuur bescherming. Vandaar voortvloeit opnieuw om te benadrukken, naar dat lijfwacht zijn thema niet enkel ongewoone kopieen avifauny, voor vandaag de dag meest van de gedeputeerdeen beest en plantaardige wereld kan worden naar snel of op zijn gemak verdwijnend toegekennen.

Kулhk

Kulik

Werkwijzen van industrieel en landbouwkundig beheersend zemelnykh, lesnykh en waterig ugodii nonreversibly versnelen. Dit gedraagt zich naar de verdwijning van natuurlijke plaatsen van obitaniya vele wilde beest typt. Vandaag niet enkel starozhily maar ook loot onze sovremenniki bijster nou herinneren zich dat timt, wanneer in de bosschage van talrijke bochten en rechushek werd grote menigte lebedei, gusei, utok, pelikanov, kolpits, baklanov, karavaek, tsapel en vele andere vogelstand gedreven. Maar af dat timt verbleef van leix een heugenis: Moerassen, bottomed-landen en sluik worden gedrooglegd, de boel van de vogelstand accuraat werd ingekrimpt. Enkel van hen nu kunnen worden leix tijdens proleta getroffen. En andere over het algemeen niet geworden.

Hier is en er is een begeerte om te roepen: Laten wij alles maken van ons hangend, om vodoplavaiushchikh en okolovodnykh vogelstand werd niet kleiner, en steeds meer.

<< Het is back