Nuttige adviezen

Zatyanuvshayasya scheiden het woud keeten hoger boven van bobber in het algemeen tseplyaetsya voor het gras, koryazhnik, zwevende algen en stremt podsech vis. Woud keet zal de bovenaardse wateren doordrijven, als zijn om door het vet of firma lyzhnoi smeersel in te vetten.


Vissers langgeleden waarnamen die karasi niet onverschillig naar de lucht van palenogo toeter, en succesrijk gelden dit lokken. De homp van podpalennogo toeter podgruzhaiut door plumbum en op het koord zabrasyvaiut in waterhoudend. Wanneer lucht van de besteding tijdperk naskolko tijdperk in het water van hoornen noticeably verslapt, het opnieuw podpalivaiut, niet perezhigaya, en zodoende van een interval, hoe neissyakaemoi lokt, khvatit op alle seizoen lovli.


De lepel van de zaden podsolnechnika moet op droppelende-pan roosteren en tweemaal te verzaken door myasorubku (het is mogelijk istoloch in stupke). Dan noodzakelijk om de beet van de vruchtvlees van wit brood te nemen en ook om door myasorubku te verzaken, samen met gruis maakte van de zaden podsolnechnika. Door de openingen myasorubki zal vydavlivatsya plakmiddel mengeling in de vorm makaron. Op rybalke van makaronin los kusochki en nasazhivaiut op kriuchok. Om ajutage niet peresykhala en niet sminalas, zijn moet peresypat door gelijk gruis en ruim in papierene baal.


Zhivtsov ershei en okunei het is onmogelijk om in sadke samen met andere vissen op te slaan. Ershovaya slime de overblijfsel vergiftigt van de, en okuni schade hun door de naalden.


Na lovli moet door alle middelen smyvat rybiu slime van het rooster podsachka, anders slime wil gnit. Omvat het is mogelijk ook produbit - weken in het hartelijke aftreksel van eikene dop. Na zodanig operatie ze zal prochnee worden en wordt geschilderd.


Leder ersha amply bedekt door slime. Zijn zonder de moeilijkheid om te schrappen, als om deze vis op 15 minuten in hartelijk, groot podsolennuiu water te steken.


Op de tijdperken van node snel usypit ruime vis ving, om accuraat pochistit op. Ongedeeld methode is een derogation van de knooppunten van de zenuwgestel. Op karpovykh vissen groot te drukpers dichtbij pulken op zatylochnuiu het deel van hoofd.