Verschillende tekens

Snezhnye flakes gewordene ruime - zal dooi.


Water komt voorwaarts op de ijsje - om te dooien.


Verwacht dooi, als tijdens de vrieskou zashumel woud.


Sterke sneeuw op de avond of door de morgen in het zwak vetre of in kalm - naar zonne weersgesteldheid des middags.


Lucht overheen het woud posinel - zal warmte.


De tekens van the times van jaar.

Voorjaar. Als sneeuw in de herfst respectievelijk valt oor af, dan en voorjaar zal vroeg. De februari beginneling pogozhee - wachten voorjaar vroeg, prigozhuiu af. Als eerst donder gryanet: In de noord vetre - naar koude voorjaar, in naar het oosten vetre - om te droogmaken en hartelijk, in het zuiden - om weersgesteldheid te verwarmen. Als in de januari - Lentemaand, vrees in de lentemaand Januari.

Zomer. Als vroeg in de voorjaar van zal vliegensvlug schijnen, van en donder niet - zomer zal dor. Januari dor en studenyi - te zijn naar verhite zomer. In de winter van behoorlijk wat ineya - in de zomer van veel dauw. Als op het begin van de winter sterke sneeuw reed, van dan op de beginnende zomer zal zware regen rijden. Water in de januari bezinkt in rivieren - wachten dorre en verhite zomer af.

Herfst. Onweersbuien in de augustus - naar dolgoi herfst. Als foggily en warmte, in de lucht vliegt lang spinneweben - zullen hartelijke herfst en niet snelle sneeuw.

Winter. Als van de noten behoorlijk wat, en gribov weinig - winter wil snezhnaya en bar. Als verhite Juli, dan koude zal December. Belated bloem ryabiny - te zijn naar dolgoi winter. Oktober donder is een winter wil bessnezhnoi. In slechte oogst elovykh en sosnovykh shishek - winter bar niet brengt tijdperk door. Als listopad stormachtig, dan moet ernstige winter verwachten. Als in de seconde half van De september het loof van asp door de voorkant omhoog - naar studenoi winter, kverkhu iznankoi - om winter te verwarmen, zo en zo - om te modereren. Urozhainoe zomer bodes koude winter. Ruimere muravinye menigtes bode koude winter. Haren op de gloeilampen doordringende - winter zacht, vet en bar - winter bar. Zomer regenachtige - winter snezhnaya, koud. Zomer dorre, verhite - winter malosnezhnaya, koud. Rauwe zomer en hartelijke herfst - naar dolgoi winter. Belated listopad - naar de bar en continueerde winterachtig. Dan sushe en teplee September en de beginneling van De oktober, van de thema's belated zal winter komen.

<< Het is back