Vis met de kookgelegenheid tuin

Voor persoonlijk en collectief verbruik op priusadebnykh stadsdelen, in sadovo-dachnykh en andere deelgenootschappen, in ondergeschikte economieen, zodanig traditionele producten winnen van de landbouwkunde en beest opvoeding, op welke wijze grostes, vruchten, verbouwen vee, vogel, razvodyat beeen. En helemaal andere materie welk in die of ander landelijk gezin bestaan priusadebnyi waterplas welk onderneming of deelgenootschap op van niet toepasbaar voor landbouwkundig fabricerend stadsdeel maakte waterplas en verbouwt vis.

Andere tijdperk stellen vraag in: Naar voordelig of nadelig sadovo-dachnomu cooperatief, naar industrieele expeditie of individuele amateur moet ovragakh, loopbanen, andere neudobiakh of op priusadebnom stadsdeel waterplassen inbouwen. Maar, wordt gedacht, pravilnei zal tegens in de annihilation van de natuur, veeleer beschouwen dan in de werkwijze van zijn vernieuwing. Wat aanslagen berucht nerentabelnosti dat dit mankeert aangewezen op formulering.

In de geletterd en nadenkend beslissend van deze vraag ondergeschikte economie, incluis gelijke waterplas gebouwd door elk een gezin in onder de gracht of ovrage of op ander neudobe, kan in het handelsartikel vervaardiging zich draaien. En weg hieraan niet zodanig hoewel complex of lang. Probleem oplossing - in de verhoging van rybnogo fabriceren. De ervaring van industrieele voortplanting en groeiend van het handelsartikel vis op intensieve basis merkt die co-doeltreffende of andere waterplas totaliter misschien winstgevend. Waterplas aangebouwd neudobiakh sadovo-dachnym cooperatief, en industrieele expeditie als ondergeschikte economie, zonder alle manier van de twijfel, zal elk meere gunstige voorwaardes voor de recreatie van mensen maken en wil schenken aanvullend delikatesnuiu overschot naar hun tafel.

En behalve alle, terzijde van puur praktisch, van het materieel kant van de materie, het is onmogelijks nemen niet in de rekening en esthetisch. Op artistiek geordend waterbekken tsvetut ongewoone waterige planten: Bevallige madonna lelie, kuvshinki, rogoz, lucht, zelfs - rieten... Door de waterplas perekinut mostik, leidend tot arbour welk werd beneden razvesistoi plakuchei ivoi verhullen. In de waterplas dobberen sytye karasi, rezvyatsya ondiepte rybeshki pakkend wippend het water van de insecten... Door het woord, beneden bokom prekrasneishii ugolok - verblijden zich en verlustigen zich in.