Snasti voor lovli vissen

Het is nu, wanneer wij weten die, zodanig waterhoudend, wat zijn pojidaiut bedy en hoe naar ons ernaar om stand te houden, als niet te om van de afbreuk hieraan omstreken van de vissen op te lopen, de lijfwacht weten over van fauna, weten, wat vis bevolkt onze waterbekkens en dan ze bikt, het is mogelijke aangedurfde scheep gaan op rybnoi lovle. Het is noodzakelijk om naar rybalke zich te klasseren en, van dozhdavshis vrijje dag, worden op de kustlijn van rechki of waterplas doorgestuurd. Het is tamelijk goed, als door ditmaal jullie hebben zullen het lidmaatschap kaart van de samenleving van de jagers en vissers.

Zodat noodzakelijk voor rybalki en met wat te beginnen om schikkingen daarvoor te maken? Beantwoordende deze vraag, sommige, kan, allereerst beginnende vissers interesseren. Te beginnen van node van elementaire dingen - om alle noodzakelijk snasti te kopen. Zaiti in de sporten of okhotniche-rybolovnyi winkel en om te vragen, naar om jullie hen selecteerden in ingestellen: Udochku (udilishche met leskoi, door bobber en kriuchkom), toegeefl zijnen voor kriuchki, naar het woud keet, sadok, banochku voor wurmen. Het is later, wanneer pridet ervaring, snasti kan zijn opnieuw vulde, om te verbeteren, om better te maken. Daarvoor duren rybalku voort, merken udochki wedervoer hengelaar en vragen het om te checken en om hen in een stemming te brengen. Zagotovte ajutage en worden doorgestuurd, het is aanbevelenswaardig in het bedrijf van met goed op de hoogte hengelaar, op dichtstbijzijnd waterbekken. Als vroeg als na eerst rybalki jullie zullen expliciet worden die tvloeit complementarily om voor en te verkrijgen die om zelve te maken. Het is aan land, jullie zullen kennis maken met met diverse interessante snastyami en methodes lovli. Proberen perenyat alles nuttig. Whereat niet aangeraade zijn nazoilivym - niet alle vissers liefhebben, wanneer tijdens rybalki ernaar gekomene tot rassprosami of aanvragen. Niet worden op zodanig vissers beledigd en zelve nadien niet worden, zodanig. Wil dushevnee en shchedree.

Niettemin om de werkwijze van beheersende amateur rybolovstva was niet protracted, willen vertelen, dan zaakkundige vissers situeren. Zij hebben rijke pakket snastei: Poplavochnye doen en andere udochki, zakidushki, spinnende, kruzhki en vele andere aan. Alles snasti otlazhivaiutsya en worden verschillend ingeregeld: Voor die of andere waterbekkens, van die of andere types van vissen; Voor lovli staand, sidya, in provodku, van de kustlijn, van de boot, van de brug, voor podlednogo lova. Op hengelaar altijd beneden de hand moet zijn toegeefl zijnen voor kriuchki, van het woud keet, povodki, de wijzigingen van de huisvesting staand snel worden in de toebereiding naar rybalke of tijdens zijn geherstructureerd. Wat in de eerst plaats noodzakelijk of kunnen ponadobitsya snasti, vaststelen met betrekking tot ervaring door de kennis van plaatselijke rivieren, van de plassen, van de waterplassen en hen obitatelei geleid. Keuze snastei hangt en van de methode lova af. Enkel vangst inzonderheid van de boot, ander - van de kustlijn, derde combine van beide methode.

Cadkh metaллhheckhe

Sadki: 1 - metaal; 2 - kapronovyi met obruchami; 3 - kapronovyi zonder obruchei

Naar hengelaar zal niet sadka - apparaat voor de instandhouding in het levende type van opgevangene vis ontberen. In de winkels worden, bijvoorbeeld, metaal sadki verkocht. Zodanig sadki handelswaar in lovle van de boot. In lovle van de kustlijn zij niet toepasbaar: Erin gladschuurt vis cheshuiu, kalechitsya. Het is better om te kopen of om zelve alomvattend sadki van kapronovoi rooster te maken. Kan naar prigoditsya hengelaar en sachki voor vyvazhivaniya vis. Hen ook kunnen worden in de winkels gekocht, maar het is mogelijke en zelve maken skladnoi sachok, zonder de moeilijkheid umeshchaiushchiisya in de rugzak. Tvloeit om voor en extraktor voor de ontheffing van de vis, te hebben vooral khishchnoi, van zaglochennogo kriuchka. In de winkels bestaan extraktory, zij, doorgaans, tamelijk efficient. Maar vele gebruik pintsetami, passatizhami en anderen. Vooral handig voor vytaskivaniya kriuchkov smalle en lange veterinarnye tangstelling-nietjes. Zij bestaan in de winkels van veterinarnykh instrumenten.

Kaнны dля maльkoc

Cannae voor malkov

Zal niet ontberen in lovle met nochevkoi zonder fonarikas toegeefl zijnen voor batareikami. Op rybalke noodzakelijk perochinnyi mes, alsmede napilnichek, nadfil of brusochek - het is noodzakelijk podpravlyat of zatachivat kriuchki. Vele vissers kopen of maken zelve gemakkelijk skladnye stulchiki. Voor de winter rybalki, tevens, moet rybatskii doos hebben, termos voor verhite thee, ledobur of peshniu, cherpak voor de raffinage van lunok oto ijsje, skladnoi bagorik, alsmede stellen mormyshek, winter blesen, woud keet, udochek in. Voor de zomer, en in enkel gevallen en voor de winter rybalki noodzakelijke turistskii rugzak. Vele rybolovnye snasti en diverse huisvestingen kunnen worden in okhotnichikh, rybolovnykh en sporten winkels verkregen. Niettemin brengen dit snasti tijdperk niet altijd, en enkel - uiterst ongewoon door. Met betrekking tot deze hengelaar-amateur moet vooraf bijwonen naar verkrijgend van van node implementeert, snastei, van de munitie.