Snasti voor lovli vissen

Naar iedere hengelaar-amateur noodzakelijke om ons naar het dundoek orde te wennen, om rybolovnykh snastyakh en toebehorens te zorgen voor. Zij moeten in compleet ingestellen zijn. Wij willen zeggen, winter udochki moet van meerdere varianten hebben: Poplavochnye winter udochki met kriuchkami, voor lovli met mormyshkoi en op willen glinsteren. Donki ook noodzakelijk om verschillend te hebben en in compleet ingestellen (beneden de zij zullen) beschouwd worden. Kruzhki - ook. Het is enzovoort. Alles moet op hengelaar zijn. Onvoorbereid naar rybalke hengelaar die leix aan land begint om de snasti te verstrakken, naar rasputyvat woud keet, om kriuchki zich te verbinden, ja anders vraagt ergens toe vzaimy op de sotovarishchei, slechts hen ergert. Daarvandaan allemaal snasti moet in helemaal otlazhennom toestand vormen. Alle zij moeten worden volledig nou ingeregeld, worden versteld, worden naar rybalke toebereid en zodoende worden geemballeerd: In chekhly, dozen, banochki en t. D. Geblazd omlaag in de opper, rybolovnye snasti en toebehorens putaiutsya en bederven. Zamelend met rybalki, thuis om niet aanbevolen te maken spoed. Better naneskolko minuten worden dole voorgehouden, maar alles snasti keurig om te plooien. Door om de tidiness uitstelen niet die, met welk aaneen arriveerde op rybalku, in te zamelen naar het vertrek moet vooraf beginnen. Huis snasti evenmin moet valyatsya, waar slaan. Erin moet permanente plaats - speciale kladovki, kleerkasten, dozen zijn.

Het gaat rekening houdend die over enkel rybolovnykh snastyakh in het detail wordt in rybolovno-sporten literatuur verteld, in speciale dagbladen, wij leix spoedig willen halte erop en willen de ruimere aandacht betalen van de thema's welk behoefte elk meere gedetailleerde beschrijving.

Beschreef rybolovnye snasti wijd worden verbreid. Echter dit is niet om te zeggen, door welk hen kunnen worden alle overheen de plaats opgevangen. In het een aantal van de landstreken enkel van hen worden verboden. Het is daarvandaan, als niet naar scheen van de misverstanden, naar iedere hengelaar, totdat om aan te kopen die of andere snasti, om hen zelve te maken en alle de meer om door hen op te vangen, noodzakelijk om in de plaatselijke samenleving van de jagers en vissers te consulteren.

Udohkh

Zomer udochki: 1 - poplavochnaya met bamboo dvukhkolennym udilishchem; 2 - teleskopicheskoe udilishche; 3 - teleskopicheskoe udilishche met de beugels en katushkoderzhatelem; 4 - spinnend

Udochka zomer.De meeste verbreid en alle geweten snast. Udilishcha kunnen alle-in de en razborno-sbornye, twee -, drie -, chetyrekhkolennye, zavinchivaiushchiesya, vstavnye, teleskopicheskie, van alle-in de of kleenogo bamboo, polymer, van stekloplastika en andere materielen zijn. Udilishcha rusten door de haspels of motoviltsami toe. Diameter woud keeten en nummer kriuchka kies afhankelijk van dat vis welk inzamelen om op te vangen en die bestaan in het waterbekken. Belast niet door alle middelen, razve die in de gezwind loop. Op zijn gemak teruggelopen op de bodem, vrijelijk zwevend ajutage of nazhivka meer vis bekoren.

<< Het is back