Snasti voor lovli vissen

Waarna, hoe van het woud staan alle is in staat bedded motoviltse, beginnen om rezinku te hozen. Wordt aangehaald totdat, poosje ze of oborvetsya, of lading stronetsya van de plaats. Als lading aanlandde, dan moet proberen rezinku te kiezen op welke wijze het is mogelijk bystrei, om traagheid maken naar de lading. Uitoefening merkt die rezinka weerstaat zelfs zeer zware lading, waarheid, alsdan, als bodem is zelfs. Als op de dag Stones bestaan, koryagi, rastitel nost en andere zatsepy dat lading zal losgaan. Enkel vissers zabrasyvaiut lading met strakhovochnoi leskoi. Op de beeindiging rybalki lading wordt erbuit van het water niet voor rezinku, en voor het dit strakhovochnuiu, of, hoe zijn anderse naam, naar buxirnuiu woud keet gesleept. Als boot bestaan, dan voet bij stuk houdt en lading, en rezinka.

Om gemakkelijker het is mogelijk was om lading te vinden, naar hem op het woud keet wordt buek gegrendeld, met behulp van welk slepen erbuit lading-anker. Voor het gerief rezinku verbinden zich aan povodkom voor zabrosa lading niet naglukho, en met behulp van karabinchika welk kan worden in rybolovnom winkel gekocht of om van de naalden te maken. Dit verhuurt lading, ottsepit het van de tandvleesen gekregen. Prolate rezinka zelve zal aan land afgaan. In dit geval op de tandvleesen wordt skruchennost - verstrijkend vrijelijk met betrekking tot water verwijderd, ze is alined. In namatyvanii tandvleesen, begeleidend, en woud keeten, op motoviltse of shpuliu niet aanbevolene hen moeten rukken. Rezinka moet bedded van sommige provisaniem voor de vermijding niet toepasselijke rekening zijn.

Peshnya of ledobur? Op iedere beginnende hengelaar zonder mankeren zal lijkend op vraag schijnen. Eerlang het door alle middelen wil is wis die noodzakelijk om en te hebben die en andere. Wij willen lichten waarom toe.

Ledoburom om better, te benutten dan peshnei. Het in de boring lunok maakt niet van stolko ophef, hoeveel peshnya. Vis jaagt vrees niet. En peshnya, alle manier respectievelijk weet, ontwikkelt gulkie klanken, raznosyashchiesya met betrekking tot alle ijsje. En, toch, zonder peshni zal niet ontberen. Namelijk met peshnei, veeleer dan met ledoburom voortvloeit om op alle manier van niet ontzagwekkende ijsje uit te komen. En zodanig het tijdperk brengt op het begin ledostava door, wanneer heeften nog niet noodzakelijke lijvigheid gedraaid. Alle de meere dat lijvigheid het op de verschillende stadsdelen van rivier of waterbekken oneven geveerd. Straks diepvriest en wijzerplaten prochnost ijsje waar bestaan rodniki, op rechnykh bochten, op het midden, in de gezwind loop, in de golven. Of dan, wanneer op de doordringende ijsje tal van sneeuw. Beneden de sneeuw - teplee, zamelt water, ijsje niet namerzaet in. Zeer gevaarlijke voorgaand vesennii ijsje. De straalen van de zon razmyvaiut het, het is maakte loszinnig, zonder de moeilijkheid prodavlivaetsya beneden het gewicht van het lichaam, poosje zonder alle manier van de waarschuwing potreskivaniya. Hier reeds zonder de verificatie peshnei zal niet in geen geval ontberen.

Peшнh

Peshni

Het is tevens, handelswaar peshnya noodzakelijk om te maken ruimer prorubi in de ijsje in dobyvanii motylya. Bijl in deze materie zal niet erbuit hozen.

Met betrekking tot vorm rezhushchei onderdeel peshni schijnen te zijn de meeste diverse wijzigingen. Fabriek peshni zelden verschillen door de handelswaar kwaliteit, daarvandaan vissers, doorgaans, maken hen zelve. Vandaar zodanig ruime hun varieteit. Besta peshni manend soboi stamesku of doloto. Op andere kling zheloboobraznogo secheniya, op derd - shtykovidnoe enzovoort. Besta alle-metaal peshni, maar meer dikwijls - combineerde: Handel van hout, mes - metaal. Besta razbornye peshni en nerazbornye. Razbornye peshni bestaanan uit twee en zelfs van drie onderdelen. Zij zijn meer handig in de verscheping. Enkel vissers umudryaiutsya om gecombineerde instrumenten, combine ledobur met peshnei te maken. In de beweging met betrekking tot ijsje naar ledoburu met behulp van schuifslot krepitsya steken peshni door. Rezhushchaya onderdeel ledobura whereat vertoeft op de plaats. In andere gevallen rezhushchie onderdeel ledobura en peshni brengen tijdperk afneembaar door.

Zijn maakte peshni van vysokoprochnoi staal. Nizkouglerodistaya staal betaamt niet, omdat kling ervan zal alsmaar tupitsya. En maken bot peshnya - deze muchene. Erg goed peshnya van ressory. Zhalo zatachivaetsya beneden zeer acuute hoek. Het misschien twee-weg zatochki alsmede eenzijdig. Monding lopatochka zodanig peshni hakt ijsje zonder de moeilijkheid en gezwind, niet makende whereat tal van ophef.

<< Het is back