Snasti voor lovli vissen

Er is ook aard udochek: Provodochnaya en nakhlystovaya, onbeduidend onderscheidde van poplavochnoi. Provodochnaya udochka heeft udilishche met de haspel ingekrimpt en bespreken woud keeten om het is mogelijk was om erop ruime vis op beduidende afstanden te ontzetten. Nakhlystovaya udochka heeft lang udilishche, doordringend, naar op de tijdperken bevelled woud keet, gering kriuchki. Wordt dit udochka voor lovli vis op de insecten en kunstmatig mushek benoemd. Niettemin wedervoeren vissers, doorgaans, zijn bied verstrijken een type udochki herstructurering zijn, wanneer en hoe noodzakelijk.

Spinnend. Gebruik inzonderheid voor lovli ruime khishchnykh vissen. Rust met effect spelend zwaar blesnami of blesnami in de combinatie met gruzilami, alsmede diverse snastochkami met levend, dood of kunstmatig rybkami toe. Woud keet beretsya ontzagwekkend, door de diameter, doorgaans, 0.4 mm en dikker, door de lengte 50 m en meer. Meubileer met effect spelend inertsionnymi alsmede door bezynertsionnymi haspels. Naar het begin hengelaar gemakkelijker om bezynertsionnoi haspel te benutten. Traagheid blesny erop wordt door speciaal apparaat, van en woud keet niet putaetsya geblussen. Maar om ieder door ons eigen aanwezige hengelaar gevoeld, naar hem van node door alle middelen te proberen om op inertsionnuiu haspel op te vangen. Om whereat van het woud keet werd niet verwikkeld, inertsionnuiu haspel nauwelijks door priderzhivaiut vinger en zodoende blusen snelheid uit. Spinnend gebruik en hoe doen udochku voor lovli khishchnykh en pacific vissen aan. Voor lovli khishchnikov spinnend rusten gruzilom en een-tweetje povodkami met odinarnymi, dubbel of driedubbel kriuchkami, waarover tseplyaiut zhivtsa toe. Prilovle pacific vissen op kriuchkovuiu snast spinninga nasazhivaiut beest of groste lokt.

Spinningovye udilishcha brengen tijdperk - en dvuruchnye, - en dvukhkolennye door. En ook sbornye en alle-in de , vstavnye, zavinchivaiushchiesya, skladnye. Odnoruchnye udilishcha gemakkelijk, worden zabros door een hand toegedacht. Hun lengte in het algemeen 1.6-1.75 m en gewicht 200 - 210 g. Lengte dvuruchnykh 2,7 - 3 m, gewicht 400-550 g. Zij worden toegedacht vangst van stelen kustlijnen en plesov open, wanneer om nichto hindert niet. Zabrasyvaiut zodanig spinningi door twee hands.

«hmнhe уdohkh

Udochki winter

Udochka winter.Winter udochek zo veel die te beschrijven alle is eenvoudig het is onmogelijk. Bij voortduring in onze sporten en okhotniche-rybolovnykh winkels schijnen alles nieuw en nieuw: Elektronische, samolovnye en andere. Maar evermore udochek maken zelve vissers. Begin op de eerst porien eenvoudiger van allemaal om te benutten wat offreren winkels. Latere uitoefening zal, souffleren dan udochka handelswaar en wat erin achterstanden. Het is zo, bijvoorbeeld, eenmalig in de winkels behoorlijk wat was winterachtig udochek (udilnikov) van penoplasta. Hun verdisste: Zij zijn gemakkelijk, hands van hen niet merznut. Het is natuurlijk die deze wil het was noodzakelijk met betrekking tot geest naar vissers. Maar eerlang werden boven en achterstanden geverduidelijkt: Zelfs zwak veterok sduval hen met de ijsje.

Als jullie liefhebben om te construeren en beslisten om zichzelf udochku eigen constructie te maken, toen wij willen vertelen omstreeks de ervaring van enkel vissers-amateurs. Hen zelve-maakte udochki zijn ongedeeld en handig. Handelt udochek erbuit snijden van gemakkelijke dorre boom door de diameter ongeveer 20-24 mm en lengte 120 mm. Voor udilnika gebruik zinced bedrading, snijden zijn op de doellatten door de lengte 200-250 mm, plooi zo, om werd motoviltse gekregen, en zabivaiut draaien op van hout hengsel uit. Om handelen chipte niet, in zijn topgevel opening droeg, diameter welk meerdere de kleinere diameter van de bedrading. Als zodanig udochka wordt voor lovli op mormyshku benoemd, zijn rusten kivochkom toe. Kivochek (storozhok) kan zijn ook maakte zelve - van struny gitaar, mandoliny, van pruzhinki, woud keeten en t. D. Op poplavochnoi udochki onophoudelijk udilnika nadevaiut beet nippelya of khlorvinilovoi tabakspijpen voor kokteilya. Beneden het dit nippel verzuimen naar het woud keet. Zaakkundige vissers benutten zeer doordringend leskoi. Naar starter moet woud keet door de diameter 0.1, 0.15 of 0.2 mm meenemen naar. Bobber ook kunnen zijn maakten zelve - van de veder van ruime vogel, van penoplasta en andere zeer gemakkelijke materielen. Kriuchki (in het algemeen een-tweetje) krepyatsya op klein (ongeveer 20-30 mm) povodkakh hoger boven gruzika. In lovle op kleine diepte gruzik kan worden gering genomen, enkel vissers vervangen het mormyshkoi, waarover nazhivlyaiut motyl. Als de diepte van het waterbekken ruimere, dan kleine gruzik wil ook lang lopen op de bodem terug, alsdan benutten plumbum drobinku door de diameter 6-7 mm.

<< Het is back