Snasti voor lovli vissen

koрomыcлo

Onderlegger: 1-provolochnyi driehoek; 2 - van osnovanya woud keet; 3 - stopor; 4 - vertliuzhok; 5 - stampvol; 6 - povodok

Enkel vissers meubileren udochki, alsmede door kruzhki huisvesting van de bedrading, of van gitarnoi struny in de vorm van odnoplechevogo of dvukhplechevogo onderlegger. In ingestellen osnastki komen vertliuzhok-stopor, lading don en gruzik povodkovyi (voorgaand niet verplicht) binnen. Met behulp van zodanig "onderlegger" vangst khishchnuiu (zhivets whereat niet putaetsya om het woud keeten), alsmede pacific vis op diverse ajutages. Vangst in de winter van met de ijsje, in de zomer van van de boot en andere plavsredstv en boven de waterspiegel liggende constructies. Kan worden van de kustlijn benuttende "onderlegger" opgevangen als donkoi of spinningom. In lovle "onderlegger" noodzakelijk skolzyashchii bobber welk alle langs zal snast in vertikaal aan het werk positie vertogen, of abyssal - alsdan richten van aanvullend signalizator op het bovenaardse water op.

Over te winteren udochkam pasen speciale kleine haspels aan. Haspels better motovilets: Van de haspels van het woud keet loopt zelfs terug, met motovilets - zigzag die dikwijls stremt tijdig podsechke. Naar zigzag woud keet kan worden beslecht. Met het dit draaien op uitzicht zijn enige tijd ruim in de onbuigzaam toestand uit.

Dorozhka. Snast samengesteld uit lang woud staat, tyanushcheisya achter de boot, met kunstmatige mushkami, blesnami en anderen.

Kруfkh

Kruzhki: 1 - van de fabriek aanmaak; 2 - zelve-maakte van penoplasta

Kruzhok en zherlitsa. Dit twee lijkend op met betrekking tot de wezenheid snasti. Kruzhok - vrijelijk zwevende snast, bestaaatt uit haspel of homp penoplasta met namotannoi leskoi, heeft gruzik en povodok met kriuchkom. Op kriuchok beneden eerst straal spinnogo plavnika tseplyaetsya nazhivka - rybka-zhivets. In poklevke bobber-haspel is overturned signalizatorom omhoog: Woud keet razmatyvaetsya in staat stellend te gaan om te vissen. Hengelaar verneemt poklevku met betrekking tot signalizatoru. Zherlitsa hedenen meestal rogulku met leskoi. Dit rogulka krepitsya met behulp van woud staat naar diverse boven de waterspiegel liggende thema's: Naar zabitomu in de bodem kolu, naar vetke naberezhnogo bush, om of rieten af te ranselen.

<< Het is back