Snasti voor lovli vissen

Ocнactka kруfkoc

Osnastka kruzhkov: 1 - met de lading-anker; 2 - zonder de lading; 3 - voor koeken; 4 - voor kashi

Kruzhki en zherlitsy de achterstanden hebben. Zherlitsu noodzakelijk naar het iets om zich te verbinden die niet altijd kan zijn maakte, vooral op de plas middellang. Dobberende vrijelijk kruzhok vis uvodit zo vandaan buiten die zazevavshiisya hengelaar van niet te allen tijde het verneemt. Om te deze ongemakken ontwijken, maken ergens toe middelmaat tussen kruzhkom en zherlitsei. Dit gelijk kruzhok, slechts niet vrijelijk zwevend, en met de lading-anker. Zodanig kruzhok vissen niet utashchit terzijde.

Het voordeel: Het misschien richtte overal waar, met betrekking tot alle akvatorii waterbekken of rivieren met de gezwind loop op.

Жeрлhcы

Zherlitsy: 1 - zomer; 2 - winter; 3 - winter podlednye

Voor lovli pacific ruime vis gebruik en vrijelijk zwevend kruzhok. In waterhoudend verzuimen in podveshennom toestand, zo, om ze niet bodem beroerde, klein kormushku met de overhangend op povodkakh kriuchkami. Kormushku maken van de vering, obleplennoi elk kashei, brood. Kriuchki, doorgaans, vrijelijk hangen mee kormushki of worden in dough geadapteerd. Kormushka kan weg omlaag en op de bodem. Door alsdan stichting kormushki dient plumbum lading-anker. Obedaya lokken, vis tseplyaetsya voor kriuchki.

Doнka

Donka: 1 - motoviltse met leskoi; 2 - izolenta (zabros); 3 - stampvol; 4 - lus beneden de koek; 5 - koeken; 6 - povodki met kriuchkami

Don udochka, donka, zakidushka.Aard een en gelijk snasti, zonder bobber alsmede met bobber. Whereat poyasnim maar meteen die bobber is een ine het algemeen deze kurk of beet penoplasta - noodzakelijk om povodki waren recht overeind staande ten bodem. In het een aantal van de gevallen dit totaliter wordt vergeven. Bobber wordt in de versmaat of polutora versmaaten van de lading gegrendeld. Donku in zabrose kan worden voor deze kurk gehouden, ze zal naar ons gewoonlijke knooppunt inboeten. Kurk zal naar het woud keet rechtopstaand bespannen. Zhivtsy bevinden zich niet op de dag, en zal in dikkere wateren dobberen.

<< Het is back