Snasti voor lovli vissen

Door vernuftige vissers wordt in de uitoefening groot gedeelte types donok geimplementeerd, hoewel zij door de porie en hebben niet principled verschillen. Menig is aangewezen op de ervaring van iedere betonnene hengelaar, ervan creativiteit naar rybnoi lovle, van de indigeen voorwaardes die of ander waterbekken of rechki, daaruit, wat vis inzamelt visser moet opvangen en bestaan hij heeft boot of niet, van de tijdperk van jaar en vele andere.

Als versmaaten in twintig-dertig en zelfs pyatidesyati en elk meer van de kustlijn zeer ondiep en leix slechts straks verdieping begint, dan hier met klein donkoi om niets te maken. Poosje niet enkel in wijdlopige weersgesteldheid, wanneer golven perekatyvaiutsya letterlijk met betrekking tot bodem, maar ook in stille. Op zodanig mel vissen razve die op de avond zaidet. Als diepte ruimer begint maar meteen van de kustlijn, dan lang donka niet noodzakelijk. Namelijk menig is aangewezen op relefa bodem. Als wij inzamelen om peskarei op te vangen, ershei, plotvichek, okunkov, karasei en andere niet ruim rybeshku, van dat lange woud keet niet noodzakelijk, vissen dit algemeen behouden drijvend in kuste zone. Als schikkingen maken voor ulovu ruime vis, toen ze, doorgaans, behoudt drijvend podalshe van de kustlijn en op ruimere diepte. Lengte donok ook is aangewezen op de tijdperk van vierentwintig uren en van de weersgesteldheid. Op de avond ruime vis kustlijn benadert. In wijdlopige weersgesteldheid kan met betrekking tot alle waterbekken lopen, om dat kustlijn, waarmee wind snosit in het water van de insecten te benaderen. Door de dag in de vurigheid ruime vis verhuizingen vandaan in ukrytiya, in de diepte. In de herfst en winter porie - ook. Zodoende, als laten wij zich te verroeren om kriuchok met ajutage rechter betreffende zijn neus in de gracht op het midden plassen te vissen, dan volgens het het moeten en vaststelen lengte woud keeten. Het is daarvandaan expliciet die zijn lengte misschien van 10 tot toe 200 en elk meere versmaaten. Ook betr en naar de lijvigheid woud keeten, en om kriuchka te nummeren. Minder prochnost woud staat - voor de gering rybki, ruimer - voor ruimere vis.

Doнka

Donka: 1 - haspel met leskoi; 2 - izolenta (zabros); 3 - gruzilos kashei; 4 - povodok met nazhivkoi

Donki verschillen met betrekking tot de methode van zabrosa ajutage in waterhoudend. Enkel vissers in deze doelen gebruik spinnend of speciaal ontzagwekkend udilishcha, meubileerde door de haspels. Kan gebruikt ook eenvoudig metrovuiu, polumetrovuiu bamboo of ander staafje zijn. Udilishche tijdperk brengt met de haspel en zonder het het door. Spinningom vangst, hoe donkoi, van de kustlijn of van de boot. Zabrasyvaiut in waterhoudende snast, kies toegeefl zijnen voor camber van de aarts en richten udilishche zodoende op, om het is mogelijk was podvesit klokje, gruzik of elk andere signalizator. In enkel gevallen klokjes niet podveshivaiutsya, van poklevka ruime vis hoorbaar met betrekking tot treshchetke haspels of uitstekend met betrekking tot beweging khlystika.

Op het woud keet donki-zakidushki, ongeveer in de versmaat van de lading, ruime knooppunt maken, bijvoorbeeld, namatyvaiut izolentu. Neem naar woud keet voor deze knooppunt mee of voor de kurk, omstreeks welk toespraak ging hoger boven, raskruchivaiut lading overhead en zabrasyvaiut het in het waterbekken. Lading gelijkheden voor soboi preliminarily razlozhennuiu op land of podstilke (naar polietilenovoi film, cape en t. D.) Naar het woud keet. In zabrose elk meere zware lading op afgelegene afstanden beeindigen woud keeten narashchivaiut door zhilkoi diameter 0.7-0.8 mm.

Als kustlijn zaros door bush, in het water van veel waterige begroeiing en bestaan slechts klein waterig "proseka" die zabrosit donku van de kustlijn moeilijk. Het is alsdan, als warmte, moet zaplyvat en met de voorzichtigheid zavodit donku gebouw zijn in noodzakelijke richting. Als boot bestaan, toen ze zal erbuit ons altijd, zelfs in de koude tijdperk van jaar hozen.

gрузhлa dля doнkh

Stampvol voor donki

Nu willen huisvestingen beschouwen naar donke. Hier aard evermore. Wij willen beginnen met de ladingen. Zij zijn ook - de meest verschillend. Voor de gering Donki-karasevki gruzik moet niet zwaar in de vorm van de vrucht van de olijf, pruimen, rombika, van blob enzovoort zijn. Als is in de vooruitzicht donku, zabrasyvat vandaan buiten dat lading moet elk meer zwaar zijn. Enkel vissers otlivaiut het in de veldfles lepel en dan in ieder beeindigen probivaiut of prosverlivaiut opening voor striemend woud keeten. Zodanig ladingen kostuum voor donok welk inzamelen om pacific op te vangen alsmede van khishchnykh vissen met behulp van kriuchkov bolstered boven op povodkakh.

<< Het is back