Snasti voor lovli vissen

Ctoрofkh dля doнkh

Storozhki voor donki

Donku aan land, enkel vissers krepyat voor votknutyi in de kustlijn gering kolyshek erbuit snijden van kust bosje. Lengte kolyshka - ongeveer 40 cm. Hoofd kolyshka splinter door steken. Na zabrosa donki kies camber van guitig, verdraaien van kolyshek twee-drie tijdperk leskoi, motoviltse afgezonderd van kolyshkom, naar het woud keet zashchemlyaiut in het boveneind kolyshka en podveshivaiut erop bell of gruzik. Maar te snijden erbuit telkens kolyshki - beduidt om afbreuk naar de natuur te veroorzaken. Ja en niet altijd aan land op de plaats lovli bosje bestaan. Zaakkundige vissers maken zodanig kolyshki van bedraden diameter vier-5 mm. De lengte van hen - ongeveer 40-50 treffen Worden zij khlystikom toegerust, pruzhinkoi of door de homp van dichte tandvlees, bij wie voor striemend woud keeten is maakten prorez-eideling. Pakket zodanig kolyshkov-storozhkovrybolovy vozyat aaneen in de chekhle met udochkami of in speciale gering chekhlakh.

In dove beukend een of twee povodka met kriuchkami podvyazyvaiut naar het woud keet achter de lading, in skolzyashchem lading - voorafgaand aan (lading onwaarheden op de dag, van en woud keet vrijelijk doorkruist het). Povodki worden gegrendeld naar het woud staan op zodanig afstand van elkaar, om zij tussen elkander niet putalis.

Om dit geschiedde niet, wordt belangrijkste woud keet aangeraad aan, en ieder povodok om van kusochkami onbuigzaame tandvlees te koppelen. Op de beeindiging rybalki rezinku het is mogelijk peredvinut met betrekking tot woud keet en povodku en zakidushka vrijelijk namotaetsya op motoviltse. Adapteerde zodoende, povodki zonder de verhinderingen lopen met motoviltsa, niet putaiutsya in de toebereiding snasti naar volgend rybalke terug.

<< Het is back