Snasti voor lovli vissen

Besta speciale ladingen voor lovli vis op de koek. Vooral khorosh podsolnechnyi koek, het naam door de koek. Deze ladingen maken in de vorm van plumbum beugel, plastinki of molteken plumbum rogulki. Door de ladingen verloven skvoznoe opening voor het woud staat. Woud keet beeindigt door de lus, bij wie wordt ingeschoven en is protracted van het plein of ander de homp vormen van de koek. In de hoeken van de koek vtykaiutsya of worden in van tevoren propylene kanavki, of prosverlennye openingen, kriuchki ingeschoven. Karpovye vissen op de dag pakhuchii koek vernomen, beginnen het gryzt, obsasyvat. Op het moment en zaglatyvaiut kriuchki of tseplyaiutsya achter hen lip. In donke rustte door de lading-rogulkoi toe, kriuchki moet vtykat in de hoeken van de koek, tegengestelde van de lading. In zabrose donki, lading met betrekking tot traagheid hoe podezzhaet beneden koeken en lozhitsya op de bodem onderaan koek, kriuchki verblijf omhoog aan. In andere ladingen kriuchki moet vtykat in de verschillende hoeken van de koek, omdat onbekend, op welke wijze het zal op het waterbekken bodem liggen.

gрузhлa - koрmушkh dля doнkh

Stampvol - kormushki voor donki

Besta ladingen ondergebracht met pruzhinkoi.Pruzhinka noodzakelijk om ze karkas voor de homp van dough, van het brood, kashi voorlegde. In zabrose donki in het water, kasha, zodoende, wordt achtergehouden en met betrekking tot traagheid niet razletaetsya in de kanten. In het water lokken dolshe behoudt drijvend, niet razmyvaetsya en is niet disjected door de vis. Kriuchki of worden in kashu verbergd, of puilen ervan stremmende vis obedat kashu. In elk geval een van kriuchkov het blijkt in rybem naar de mond. Op de tijdperken kriuchki niet vtykaiutsya in kashu, zij vrijelijk liggen op de dag, obleplennye gelijk kashei of brachten met wurmen of ander ajutage onder. De vormen van zodanig ladingen brengen tijdperk verschillend door. Voor de gering donok, bijvoorbeeld, lading masteryat van het metaal kurken van de flessen. In de kurken openingen maken voor het woud keeten, gestoken hen pruzhinki en overloop door plumbum. Wordt uitstekende lading-kormushka gewonnen. In de uitoefening is gebruikte de menigte van de types van ladingen-kormushek - hoeveel vissers, stolko van en maken-beleives, van de bevindingen. Naar wat lading te geven voorkeur - zal zelve hengelaar beslissen. Niettemin meestal "lepel" benutten wegens de fabricerende eenvoud. mak Zijn zo: Provolochnuiu spiraal gestoken veldfles lepel en overloop rasplavlennym door plumbum. In zastyvshem plumbum probivaiut of prosverlivaiut opening voor het woud staat. Als om lepel in noodzakelijke richting velosipednuiu spitsu (of bedrading) aan te doen, dan zalit plumbum die, vydernuv van maar juist van verdichtend plumbum spitsu, alle ineens opening winnen. Spiraal brood vulen, dough of kashei in. Kriuchki situeerde door de toerbeurt, meubileren door eigenstandig ajutage of vtykaiut in dough kormushki. Het is begeleidende, hengelaar, aanhankelijk masterit, kan elk lading vervaardigen.

Op de tijdperken maken gecombineerd donki, rusten hun door de huisvesting beneden de koek en door de seconde huisvesting met pruzhinkoi beneden kashu toe. Kriuchki vtykaiut in de koek, ander - in kashu, derd - vrijelijk op povodkakh worden door de toerbeurt gesteld beschikbaar. Ajutage erop - chervyaki, weekdieren en andere.

Maar dit als vroeg als weinig gelijkaardig te pronkt snast.

Wij willen enkel specificaties maken betreffende povodkov. Hun lijvigheid is aangewezene daarover vis welk wij inzamelen om op te vangen. Op timt zij brengen tijdperk tonshe belangrijkste woud keeten, in andere gevallen niets anders dan dikker, dan verreweg prochnee door. Op donke-karasevke - povodki tonshe, de lengte van hen - 10-15 treffen Lengte povodka beneden zhivtsa moet meer - 30 cm zijn, lijvigheid is een wat belangrijkste woud keeten. Sudak, zelfs zeer ruim, povodki niet perekusyvaet. Niettemin voor ruime khishchnitsy - shchuki, enkel vissers verbinden zich naar ledke povodki fabriceerde van strun van muzikale instrumenten of telefoneren bedrading. Povodki beneden de koek of voor de lading, gemeubileerd pruzhinkoi voor kashi, maken van kapronovykh haalt lengte 5-10sm af.

Meerdere woorden omstreeks kriuchkakh voor lovli khishchnoi vissen met behulp van kruzhkov, zherlits en andere snastei. In diverse literatuur aanhoudend worden dubbel en aangeraad vooral driedubbel kriuchki, complex mnogokriuchkovye snastochki. Vele vissers benutten totaliter methodes van lovli khishchnoi vis odinarnymi kriuchkami. Ulovy dit zelfs bogache - odinarnye kriuchki khishchnika kleiner schrik aanjagen, hereto om erbuit hen verreweg eenvoudiger te slepen.

Doнka c рeзhнkoй

Doнka c рeзhнkoй

Doнka c рeзhнkoй

Doнka c рeзhнkoй

Donka met rezinkoi: En - rezinka; B - lading-anker; In - bobber, reglementaire schikking kriuchkov op verschillende diepte; G - buek de-adresboek van de plaats van de schikking van de lading-anker; D - schikking povodkov

Donka met de vlakgom amortizatorom.In recente jaren gevondene monding verbreiden nieuw, vobravshaya in ons verdisstes vele rybolovnykh snastei donka brachten met de vlakgom amortizatorom onder. In het eerst geval dit snast voorkwam vuurwapen predatory lova, maar toen uitoefening merkte die erin niet niets afschuwelijk. Brakonera, bijvoorbeeld, dit snast met betrekking tot de effectiviteit uiteraard kun niet, naar eerlijke vissers-amateurs ze met betrekking tot geest afrekenen. Het het is mogelijk, bijvoorbeeld, vangen vis op, niet andere vissers stremen, omdat snast zabrasyvaetsya op alle tijdvak lovli eenmalig. Oudere mensen kregen mogelijkheid om vis, sidya op stulchike op te vangen. Het is tevens, donka handelswaar in lovle vissen in de waterbekkens met ruimer kust melkovodem, waar vis poplavochnoi udochkoi zullen niet opvangen.

<< Het is back