Snasti voor lovli vissen

Wat dit voor snast - donka met rezinkoi?Het is in haar, in generaal-die, anders niet titel vestigde. Naam zijn donkoi, poludonkoi, donkoi met rezinkoi, met de vlakgom amortizatorom. Eigenaardigheid zijn in wat na vyborki en snyatiya de opgevangene vis van het woud keet telkens vergeldt in het water met behulp van tandvleesen. Lengte woud keeten wordt vastgesteld vertrouwend de grootte van het waterbekken en wordt mestoobitaniya vis bedoeld. Daarvandaan ze misschien van 10-15 m tot toe 50 - 100 en zelfs tot toe 200 m. Lijvigheid woud keeten - van 0.2 tot toe 0.8 mm. Povodki krepyatsya naar belangrijkste woud keet alsmede naar aan het werk welk misschien met betrekking tot diameter meerdere ander, in het algemeen - tonshe.

Rezinku in het algemeen gebruik van verkocht in de winkels van de pakketten aviamodelei. Ze tijdperk brengt om of molteken door. Met betrekking tot de kwaliteiten zij ongeveer gelijkaardig. Om better wat ze verdrinkt niet, en als zal losgaan, zijn kan worden op de bovenaardse wateren gevonden. En het is belangrijk, omdat rezinka - ruime gebrek, in rybolovnykh winkels zijn niet brengt tijdperk door.

Optimale lengte tandvleesen wordt empirisch vastgesteld. In het algemeen voor 50-metrovoi donki - 10-13 m, voor 100-metrovoi - 25. Noodzakelijk, om in compleet vytaskivanii woud keeten was niet zijn perenatyazheniya, anders zo ze kan porvatsya zelfs van de gering agnail. Telkens in zabrose of zavoze donki noodzakelijke voorzichtige, versmaat achter de versmaat om rezinku op rastyazhenie te checken. Als wordt treshchinka-agnail ontdekken, rezinku better op deze plaats oborvat en om betrouwbaare knooppunt te maken. Wordt rezinka door gebruikelijke knooppunt gekoppeld. Om ze werd niet ontketend, better om twee, van drie knooppunt te maken. Whereat moet verrichten ene verplichte regel - dor rezinku te koppelen het is onmogelijk, in zatyagivanii knooppunt ze van de wrijving porvetsya, daarvandaan koppelde plaats tvloeit naar de vochtigheid door het water voor. Knooppunt is protracted bijstere inktkoker, en rezinka niet porvetsya.

Woud keet eenheden met rezinkoi verschillende, die hoe zal zich adapteren. Wat die bijzondere geheimen hier niet. De enkele hen koppelen met behulp van vertliuzhka. Whereat rezinka wordt door de schroefdraad niet gewrongen en wringt niet naar het woud keet, verwaren niet en niet obvivaiutsya om het woud keeten povodki.

Lengte en lijvigheid povodkov voor verschillende vis beretsya verschillend. Voor karasya, plotvy, brasem, andere niet van zeer ruime vissen povodok door misschien diameter 0.3 en zelfs 0.2 mm, lengte - 20, maar better 15 of zelfs 10 cm. En povodki beneden zhivtsa voor khishchnoi vis, moet meerdere ruimere lengte - 25 of 30 cm nemen. Lijvigheid woud keeten moeten zelfde, net zo belangrijkste woud keeten, of meerdere tonshe zijn. Kriuchki - consistent met voor iedere vis en zijn grootte. Povodki worden naar het woud keet zodoende gegrendeld, om zij gleden niet met betrekking tot het. Als slecht om, dan in podsechke en vyvazhivanii vissen zij wil zonder de moeilijkheid sdvigatsya met betrekking tot woud keet zich te verbinden. Om dit was niet, willen opperen van twee methode van striemend povodkov naar het woud keet. In eerst - povodok krepitsya naglukho, in tweede - lus in de lus. Zeer dikwijls in vytaskivanii donki en in zijn start in waterhoudend povodki obkruchivaiutsya om het woud keeten, putaiutsya, worden om het het knooppunt verbonden. Povodok gegrendeld door de methode lus in de lus, inlaat beduidende afmeting om het te ontwijken.

Doнka dля лocлh нa heрcяka

Donka voor lovli op chervyaka

Afhankelijk van afstand van elkaar povodki naar het woud keet krepyatsya dvoyako. Als plaats lovli vertrouwd, van relef bodem geweten, willen zeggen, het acclivous die het is mogelijke hen repare aheap, dichtbij van de elkander, zo, om maar zij werden niet verwarren. Als van relef bodem onbekend, dan in kuchnom schikking kriuchkov bestaan gewaagdheid welk alle zij kunnen er, waar vissen niet slaan. In lovle in slecht gestudeerd waterbekken povodki better om door een en een half-twee versmaat van elkaar te stellen beschikbaar: Khot ieder ja zal op het goede stadsdeel van de bodem slaan. Waarheid, in kuchnom schikking povodkov plaats, waarin zij zetelen op de dag, gemakkelijker om prikormkoi te stijven. Niettemin en in ander geval prikormku te maken moet. Voor prikormki zagotavlivaiut van katyshki dough samengestelde uit verschillende kormovoi mengeling, door de waarde met kurinoe ei of meerdere kleiner. Waarna, hoe donka helemaal wordt ingeregeld, naar het woud staan slepen erbuit en op kriuchki naveshivaiut lokken. Dan naar het woud keet otpuskaiut in waterhoudend. Podozhdav, wanneer ze zal in aanvankelijke positie vergelden, zull accuraat aandachtsstreepje maken, kriuchok van dough vyskakivaet, en het blijft dag aan. En zo gedragen met ieder kriuchkom. In lovle khishchnoi vissen zodanig lokken niet noodzakelijk.

Doнka dля лocлh нa kaшу

Donka voor lovli op kashu

Snast met rezinkoi meestal noemen donkoi met de vlakgom amortizatorom. Echter dit niet altijd exact, voor het dit snast kan en zijn niet donkoi. Alles is aangewezen daarover, wat vis het inzamelen om op te vangen. Als doen vis aan, van toen woud keet met rezinkoi zonder mankeren moet met betrekking tot bodem gaan. En als verkhovuiu of dat die behoudt drijvend in dikkere wateren die consistent met er en moet van het woud keet met povodkami en kriuchkami, en titel donka hier verstrijken als vroeg als niet toepasselijk. Voor verkhovoi vis snast wordt toegerust als naar-andere. Waar van het woud staan eenheden met rezinkoi, op het woud keet ligt de beet penoplasta of gebruikelijke fles kurk vast. Ze brengt snast naar het waterhoudende vlak op. Besta en anderse varianten. Het is mogelijk, bijvoorbeeld, door de kurk rusten niet naar het woud keet, en povodok, met behulp van welk zabrasyvaetsya of zavozitsya donochnyi lading-anker toe. Het is begeleidende, deze methode wordt niet enkel voor lovli vis verblijvend in dikkere wateren, maar ook voor gegolden die welk obitaet op de bodem. Zonder de toerusting door de kurk van povodka rezinka en woud keet glijden met betrekking tot bodem. Brengt tijdperk door die op de dag bestaan asperity, rakushki, Stones, elk hekje thema's en rezinka in de wrijving omstreeks hen wordt gereten. En woud keet langsvarend met betrekking tot de asperities van de bodem en zelfs skvoz dichtslibben, sbivaet ajutage met kriuchkov. Kurk brengt rezinku van de bodem op, povodki zal met betrekking tot bodem niet gesleept worden, en worden samen met leskoi met betrekking tot water verhaald. Door de kurk kan worden gehandeld het hoogtepunt van brengen kriuchkov overheen de bodem op.

Doнka dля лocлh нa fhcca c пoплackom

Donka voor lovli op zhivtsa met bobber

Ladingen-anker voor donok met rezinkoi vissers maken, porie, van de zelve onwaarschijnlijke vorm. Maar meestal - in de vorm van de kegel of piramidki en krepyat povodok naar hun stichting. Dit noodzakelijk om lading van tandvleesen trekken in lovle vis niet spolzal van de plaats, en executeerde het anker rol. Enkel vissers voor de uitbouwing, als het waren, van yakornogo uitwerking bestelen ladingen speciaal shtyrkami, usikami van de bedrading. Maar dit is onnodig. Better meerdere om de lading gewicht te vergroten. Gewicht empirisch wordt vastgesteld: Ruimen rezinku - beduidt, voldoende, polzet met betrekking tot bodem - moeten uitbreiden. Zeer goed lading houdt door het gewicht 250 g. Elk meere zware lading en in elk meer lang povodke verhuurt maximaal vandaan buiten het het zabrosit.

<< Het is back