Snasti voor lovli vissen

Doнka dля лocлh нa fmых

Donka voor lovli op de koek

Zaakkundige vissers otlivaiut zodanig ladingen in metalliek stakane voor de potloden. Het is mogelijke hen otlivat in valdaiskom suvenirnom klokje en in andere formochkakh. In de eb van de ladingen moet omstreeks de voorzorgsmaatregels zich herinneren. Vorm groot razogrevaetsya. Zijn volgt okhladit in het water, anders plumbum wil lang koel ervandoor. Niettemin in de verkoeling door het water, t. Door hem. Vorm verlaging in kastriuliu met waterhoudend, moet straks zijn nasukho afwisen of podozhdat, poosje ze zelve vysokhnet. Anders quitte druppel van het water gebleven in de vorm van, in zalivanii rasplavlennogo plumbum kan ontploffing veroorzaken. En deze door zwanger in lichterlaaie staat op het lichaam, hands, persoon.

Er is in staat aan land, donka rezinkoi krepitsya ook, net zo gebruikelijk donka - motoviltse met leskoi wordt van twee-drie tijdperk om kolyshka verdraaid, votknutogo in de kustlijn, van en woud keet wordt door de nietje in het hoofd kolyshka verzuimd. Trek tandvleesen moet zwak zijn, anders podveshennyi op het woud keet klokje zal niet noodzakelijk camber van guitig voor vrij podtyazhki in poklevke vissen stijven. Poprostu zal niet zijn uitstekend poklevka.

In rybalke met zodanig donkoi noodzakelijk om bepaalde handigheid te verkrijgen. Om met te beginnen, moeten maar meteen wennen ons om de scepter te zwaaien: Naar het woud keet in zabrose of zavoze donki alsmede in vytaskivanii van het water, naar het bed tvloeit zo voor, om ze werd niet verwikkeld. Voor zabrosom woud keet is bedded door ruimere beugels of zigzags op het zuivere stadsdeel van de kustlijn, op rasstelennoi polietilenovoi film, cape of op ergens toe ander. Als deze wil niet maken, van toen woud keet kan zatsepitsya voor enkel travinku of kameshek en zabros zal ontaarden, lading vandaan buiten niet uletit, van het woud keet zal "baard" vormen. Ook kan en in vytaskivanii woud keeten tijdens lovli vis voorkomen. Hebb gejaagdheid binnen lopen, uvlekshis door de slag met de vis slepende erbuit zijn, kan worden pro naar het woud keet vergaten en om zijn aan land te plooien zodat straks niet rasputaesh. Daarvandaan in vyvazhivanii, van gelaten zelfs grotste vis, aan te treffen meer moet niet op de mijnbouw, en daarover, hoe better plooi naar het woud keet, om zijn zal niet verwikkelen. Naar het woud keet belangrijkste, zonder povodkov, kan kun bij in een opper. Wanneer zullen povodki met kriuchkami gaan, hen moeten raskladyvat terzijde van belangrijkste woud keeten - kustlijnen met het dit uitdraaien op uitzicht khvatit. En seconde, moet heer moet in het hands van het woud keet bijhouden. Als om zijn van het hands af te helpen, rezinka rvanet met zodanig macht welk kriuchok kan worden onderhavig geduuwd. Het wordt tevens verbouwd van het hands van het woud keet zal afgaan in het water verwarde. Het is daarvandaan, vooral in snyatii vissen met kriuchka, in ajutage op kriuchok chervyaka of zhivtsa, naar het woud keet moet, pereviv zijn om het een-tweetje vingers bijhouden. Tot wanhoop in elk geval geen behoefte, alle vissers wanneer-die begonnen van de schram. Ervaring pridet.

Uзлы

Knooppunten voor privyazyvaniya kriuchkov, respectievelijk kunstmatig lokt, belastten; Verbinding woud keet en povodkov

Hoofdzaak gaat en vraag over die, hoe te kiezen snast van het water na beeindigen rybalki. Als geen boot of andere plavsredstv, als water koude en het is onmogelijke vplav dobratsya tot toe lading-anker, dan gedragen eenvoudig - in het eerst geval netjes kiezen van het water naar het woud keet, smatyvaiut zijn op motoviltse, shpuliu of spinningovuiu haspel. Toen bed povodki, poosje zodoende, om in volgend vyezde op rybalku hen zonder de moeilijkheid het is mogelijk was om aan het werk toestand binnen te leiden. Enkel vissers voor het gerief naar motoviltsu enerzijds of met de beiden brengen bef penoplasta, bij wie en vtykaiut kriuchki aan.

<< Het is back